Interview: Rhône-dalens danske vinmager Rune Elkjær
13/10/2015
Winemakers Dinners – a menage a trois
29/03/2016

Dining Week 2016

Alt udsolgt!

I uge 7 løber en af de årlige madhyldestfester af stablen. Da der blev åbnet for salget af billetter, blev Ravnsborg Vinbar udsolgt på under 4 timer! Men der er stadig mad at hente. Vesterbro Vinstue har endnu billetter tilbage, hvis ellers man lyster en hovedret bestående af braisseret Isefjordslam med knust kartoffel, brændt hvidløg og syltet roe??? Du kan se hele menuen her. Ugen løber fra d.14-21. februar og du kan stille dig i billet kø her. Men skynd dig, det går stærkt. Der blev udsolgt - wehuu... Hvilket vil sige at der er fuldt hus begge steder under hele Dining Week d.14-21.februar...

900x486px_logo

Dining Week 2016

 

Men fortvivl ej....

Vi sørger for, at der er smagfuldheder til alle jer der ikke fik billet. Så som en lille trøst tager vi lidt af prisen på to menuer, som hjælper os med at komme i absolut gastro form. Det bliver fra d.10-13. februar, at du har chancen for at få et skud Vinstue inden Dining Week gæsterne fylder sæderne. Vi hapser lidt af ingredienserne fra Dining Week menuerne og spicer dem lidt op, således at vi på Vesterbro Vinstue serverer en 4 retters med dertilhørende appetizer for 300,- På Ravnsborg skal vi alligevel igang med at lancere et menu koncept, som gør det lidt nemmere for jer der ikke kan vælge. Derfor starter vi med at sammensætte en 4 retters for kun 250,-. Og det bedste af det hele er at du ikke skal bestille plads i en billet kø, men kan nøjes med at få herlighederne serveret ved at booke bord. Her er et link til Vesterbro og her er et til Ravnsborg (hvis man ikke kan vælge må, man gerne spise begge steder - vi siger det ikke til nogen).

Alt udsolgt!

I uge 7 løber en af de årlige madhyldestfester af stablen. Da der blev åbnet for salget af billetter, blev Ravnsborg Vinbar udsolgt på under 4 timer! Men der er stadig mad at hente. Vesterbro Vinstue har endnu billetter tilbage, hvis ellers man lyster en hovedret bestående af braisseret Isefjordslam med knust kartoffel, brændt hvidløg og syltet roe??? Du kan se hele menuen her.

Ugen løber fra d.14-21. februar og du kan stille dig i billet kø her. Men skynd dig, det går stærkt.

Der blev udsolgt – wehuu… Hvilket vil sige at der er fuldt hus begge steder under hele Dining Week d.14-21.februar…

900x486px_logo

Dining Week 2016

 

Men fortvivl ej….

Vi sørger for, at der er smagfuldheder til alle jer der ikke fik billet. Så som en lille trøst tager vi lidt af prisen på to menuer, som hjælper os med at komme i absolut gastro form. Det bliver fra d.10-13. februar, at du har chancen for at få et skud Vinstue inden Dining Week gæsterne fylder sæderne.

Vi hapser lidt af ingredienserne fra Dining Week menuerne og spicer dem lidt op, således at vi på Vesterbro Vinstue serverer en 4 retters med dertilhørende appetizer for 300,-

På Ravnsborg skal vi alligevel igang med at lancere et menu koncept, som gør det lidt nemmere for jer der ikke kan vælge. Derfor starter vi med at sammensætte en 4 retters for kun 250,-.

Og det bedste af det hele er at du ikke skal bestille plads i en billet kø, men kan nøjes med at få herlighederne serveret ved at booke bord.

Her er et link til Vesterbro og her er et til Ravnsborg (hvis man ikke kan vælge må, man gerne spise begge steder – vi siger det ikke til nogen).

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×