Vi er vilde med det der ØKO. Det skal vi have meget mere af under Copenhagen Cooking i august, mens vi nyder den sidste (sen)sommer varme.
Vesterbro Vinstue inviterer i forbindelse med Copenhagen Cooking til en nordisk sensommer middag med fokus på økologiske, nordiske råvarer fra vand til land.
Middagen finder sted fra d. 21.- 29. august. Billetter koster 295,- pr.næse og købes her.
Den vilde nordiske fauna er altid i højsædet hos Vesterbro Vinstue, men til denne sensommer middag har vores svenske køkkenchef lagt hovedet i blød for at sammensætte det absolut bedste, som Norden har at byde på lige nu.
Jeres tallerkener (og maver) får besøg fra lokale, grønne marker og fra de islandske have. I kan med andre ord godt glæde jer.
Sensommermenuen vil byde på:
– Krabbekroket med cremet majssuppe og røget blåmusling
– Islandsk laks pocheret i æblecider med syltet og stegt blomkål, dildolie, hjulkroner og knækbrød
– Helstegt lammeryg på danske bønner, kantareller og kartofler vendt i løvstikkesmør med hyldeblomstkapers
– Hvid chokolade- og lakridskage med friske hindbær, hindbærsne, knasende marengs og hindbæris
Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.
× |