Copenhagen Cooking – Ravnsborg Vinbar
23/06/2015

Copenhagen Cooking – Vesterbro Vinstue

Vi er vilde med det der ØKO. Det skal vi have meget mere af under Copenhagen Cooking i august, mens vi nyder den sidste (sen)sommer varme.

Vesterbro Vinstue inviterer i forbindelse med Copenhagen Cooking til en nordisk sensommer middag med fokus på økologiske, nordiske råvarer fra vand til land.

Middagen finder sted fra d. 21.- 29. august. Billetter koster 295,- pr.næse og købes her.

Den vilde nordiske fauna er altid i højsædet hos Vesterbro Vinstue, men til denne sensommer middag har vores svenske køkkenchef lagt hovedet i blød for at sammensætte det absolut bedste, som Norden har at byde på lige nu.

Jeres tallerkener (og maver) får besøg fra lokale, grønne marker og fra de islandske have. I kan med andre ord godt glæde jer.

Sensommermenuen vil byde på:

– Krabbekroket med cremet majssuppe og røget blåmusling

– Islandsk laks pocheret i æblecider med syltet og stegt blomkål, dildolie, hjulkroner og knækbrød

– Helstegt lammeryg på danske bønner, kantareller og kartofler vendt i løvstikkesmør med hyldeblomstkapers

– Hvid chokolade- og lakridskage med friske hindbær, hindbærsne, knasende marengs og hindbæris

KØB BILLET HER

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×