Nytårsaften på Vesterbro Vinstue  

KØB BILLET TIL NYTÅR HER!

Traditionen tro afholder vi nytårsaften for gastrofolket. I år har vi inviteret østers, hummer, Løjöm og kronvildt til bords, som får fint selskab af flere af vores importerede vine.

Vi åbner kl.17.30 med velkomstdrink og en vis dames nytårstale, hvorefter 6 retter og tilhørende vinmenu følges til bords fra kl.18. Ved midnat serveres bobler og kransekage, afsluttende med et ”Vær velkommen, Herrens år".

Appetitvækker
Danske Østers med æblecider, knoldselleri & grøn chili sesam
NV Cremant de Borgogne - Demessey

Löjrom
Løjrom fra Kalix med rødløg, syrnet fløde & knækbrød med Västerbotten ost
2016 Riesling Kabinett Trocken - Weingut Petri

Bagt torsk
Bagt torsk med lun urtecreme & skorzonerrod, sprød gris med
chinkiangglace & urtestøv
2016 Grauburgunder Trocken - Weingut Sinss

Hummer
Hummer i skaldyrsconsommé, granuleret tang og citronolie
2015 Pinot Blanc 'Kritt', Alsace - Marc Kreydenweiss

Krondyr
Filet af krondyr med syltede & karamelliserede løg, kartoffelpure m. trøffel & tyttebærjuice
2013 Barolo - Reverdito

Chokoladekage
Mørk chokoladekage med hvid chokolademousse & solbærsorbet
Portvin 10 års Tawny - Kopke

Kl. 24
Bobler og kransekage med pistacienød og roser
Brut Nature, Jordán de Asso, NV 

 

Book bord

Julebord på Vesterbro Vinstue  

Vi har sammensat en 5 retters julemenu til 350,- pr. snude, som går godt i spænd med vin og julehygge.

MENU

  • Gravad laks i appelsin og nelliker, med dildstøv,fennikel og fiskesvær
  • Grillet julesalat i æblecider, med kastanje, græskar, æbler og græskarkærneolie
  • Kroketter af confiteret and, andeconsome, rosenkål, timianolie og tranebær
  • Stegt vildsvin med valnødder, portvinsglace, gulerod og grønkål
  • Kirsebærsorbet med rischiffon, mandaringele, hvid chokolade og nøddeknas

Book bord: info@vesterbrovinstue.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag 16-24

Fredag – lørdag  16-01
Søndag lukket
 

Vesterbro Vinstue er Istedgades gastronomiske højborg. Her sørger nogle af Københavns bedste kokke for at lave sæsonaktuelle danske retter med inspiration fra middelhavets køkken og den vilde nordiske fauna.

Navnet fokuserer på vin, men maden er helt central for restauranten. På Vesterbro Vinstue skifter menuen med årstiderne, og udvalget spænder over salat, suppe, fisk, fjerkræ og kød, og så er der naturligvis også altid noget til den søde tand.

Tjenerne står altid klar med hjælp og et par gode historier om de hovedsageligt egen-importerede vine. Fortvivl ikke, hvis du føler dig på udebane, hvad angår kendskab til vin, på Vesterbro Vinstue er der ingen dumme spørgsmål (først på aftenen).

Med en central placering på Vesterbro er vinstuen et oplagt besøg for dig, der skal til koncert på Vega, eller dig der skal nå et tog hjem fra Hovedbanegården senere.

Lokalerne er ligesom tjenerne et syn for øjet fyldt med gode historier. Baren er eksempelvis bygget af genbrugsmaterialer indsamlet ved hjælp fra beboerne på Vesterbro. Men udover en sprælsk og til tider løssluppen atmosfære, byder Vesterbro Vinstue på en charme og imødekommenhed, som selv ikke den anden ende af Istedgade kan leve op til.

Vesterbro Vinstue tager gerne imod større selskaber på op til 40 personer. Du slipper for rengøring og madlavning, og restauranten garanterer en vinøs og kulinarisk oplevelse med højt til loftet og kort til glasset. Udover private selskaber holder Vesterbro Vinstue også løbende vin- og champagnemiddage, hvis du skulle have lyst til at lære mere og prøve vin ud over det sædvanlige.

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×