Menuen ændres jævnligt, afhængig af vind & vejr, årstid, jægerens formåen og kokkens humør.

 

5 retters menu / 5 course menu

 375,- kr

Stenbiderrogn – røget hønseæg – agurk

Lumpfish roe – smoked egg – cucumber 

Havtaske

spinat – ramsløg – pancetta

Oksehjerte

Sort hvidløg– karse – madagaskar peber

Oksehale

Røget kartoffel – gulerøder – hvidvin

Eton mess

Marengs – blåbær – citron

Á LA CARTE

Kr. 95,- pr. ret. Vi anbefaler min. 3 retter pr. person / DKK 95,- per dish. min. 3 dishes recommended.

Pris

Rødbede carpaccio

Gedeost – trøffel – balsamico

95,-
Svinebryst

Knoldselleri – espelette – ramsløg

95,-
Rørt tartar

Peberrod – karse – radise

 95,-

Hvid asparges

Brunet smør – løvstikke

 95,-
Oksehale

Røget kartoffel – gulerøder – hvidvin

 95.-
Oksehjerte

Sort  hvidløg – madagaskar peber – karse

 95,-
Rimmet ørred

Hvide asparges – æggeblomme – porre

Havtaske

Spinat – ramsløg – pancetta
 

95,-

Snacks fra kl. 16.00

Snacks Pris

Charcuterie

med tapenade og sylt

90,-

3 slags oste

90,-

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøfler

45,-

 

 

 

 

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×