MENUER

(Skal bestilles af hele bordet.)

4 serveringer 280,- (vinmenu 225,-)

Løgconsommé – med løg, porre og purløg.

Oksetatar – med svampe, grønkål og gran.

Kalve kæbe – med persillerod, skalotteløg og hokkaido.

Pære – med hasselnøddeis og hvid chokolade.

7 serveringer 380,- (vinmenu 325,-)

Krabbekage – med urtemayo.

Løgconsommé – med løg, porre og purløg.

Oksetatar – med Karl Johan, grønkål og gran.

Risotto – med Cavalo Nero, svampe og sprød ris.

Kalve kæbe – med persillerod, skalotteløg og hokkaido.

Ost – med kompot og knækbrød.

Pære – med hasselnøddeis og hvid chokolade.

Á LA CARTE

SNACKS

Østers
syltet sennepsfrø – agurk

 per stk. 28,-

 Andekroket 
 Foie gras mousse

per stk. 25,-

Kammusling
Bacon

38,-

 Krabbekage
 Urtemayo

35,-

 Padron peber
 Gedeost – estragon

40,-

FORRETTER

Løgconsommé
Løg – porre – purløg

75,-

Dansk blæksprutte
Tang – dashi – appelsin

88,-

  Oksetatar
  Karl Johan – grønkål – gran

95,-

  Charcuterie
  Kolde udskæringer – pesto – surt

95,-

  Vildsvin 
  Græskar – kålchips – porter-sauce

95,-

  Jomfruhummer
  Fennikel – chili – citron

110,-

  HOVEDRETTER

  Havtaske
  Blomkål – brunet smør – hasselnød

165,-

  Risotto
  Cavalo Nero – svampe – sprød ris

145,-

  Kalvekæbe
  Persillerod – skalotteløg – hokkaido

165,-

  DESSERTER

  Pære
  Hasselnøddeis – hvid chokolade

75,-

  Blommetærte
  Friskost – marengs

70,-

  Ost
  Knækbrød – sødt

95,-


Snacks fra kl. 16.00

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøffel

per stk. 15,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×