MENUEN

(Skal bestilles af hele bordet.)

5 serveringer 325,- (vinmenu 275,-)

Kammusling – med bitter salat, bede og sennepsfrø.

And – med kroket, consommé og selleri.

Torsk – med knoldselleri, rosenkål og muslingeskum.

Svinebryst – med skorzonerrod, græskar og trøffelglace. 

Honningkage – med kirsebærsorbet og ris-chiffon.

Á LA CARTE

SNACKS

Østers
fennikel – skalotteløg

 per stk. 28,-

 Hønsefødder
5 spice – Sichuan peber – chili

per stk. 7,-

Chips
dip

40,-

 Krabbekage
 Urtemayo

35,-

 Kalvebrissel
 urter – sauerkraut remoulade

45,-

FORRETTER

Kammusling
Bitter salat – bede – sennepsfrø

75,-

And
Kroket – consommé – selleri

75,-

  Oksetatar
  Karl Johan – grønkål – oksemarv

95,-

  Charcuterie
  Kolde udskæringer – pesto – surt

95,-

  Kalvehjerte 
  Chinkiang – karse – løg

88,-

  Knivmuslinger
  Fennikel – pastis – bacon

95,-

  HOVEDRETTER

  Torsk
  Knoldselleri – rosenkål – muslingeskum

165,-

  Risotto
  Græskar – kål – sprød ris

145,-

  Svinebryst
  Skorzonerrod – græskar – trøffelglace

155,-

  DESSERTER

  Honningkage
  Kirsebærsorbet – ris-chiffon

75,-

  Græskarcheesecake
  Pistacie – appelsin – hvid chokolade

70,-

  Ost
  Knækbrød – sødt

95,-


Snacks fra kl. 16.00

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøffel

per stk. 15,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×