Vesterbro menu

5 retter kr. 350,-

Rødbeder - gedeost – chinkiang – grønkål – appelsin

Græskarsuppe - grøn chili – kastanje

Helleflynder - citronmelisse – glaskål - tang

Skovdue - græskar – palmekål – svampe – rosmarin

Pære - brunet smør – malt – hasselnød – italiensk marengs

 

Á LA CARTE

Kr. 95,- pr. ret. Vi anbefaler min. 3 retter pr. person / DKK 95,- per dish. min. 3 dishes recommended.

Græskarsuppe
Grøn chili – kastanje

95,-

Rødbeder
Gedeost – chinkiang – grønkål – appelsin

95,-

  Oksetatar
  Dijon – allehånde – marv – rugbrød

95,-

  Ørred
  Hyben – roser – rugbrød – syrnet fløde

95,-

  Helleflynder 
  Citronmelisse – glaskål - tang

95,-

  Havtaske 
  Blomkål – jordskokker – beurre blanc

95,-

  Skovdue 
  Græskar – palmekål – svampe – rosmarin

95,-

  Krondyrragout
  Kålrabi – svampe – løg

95,-

  Pære
  Brunet smør – malt – hasselnød – italiensk marengs

95,-


Snacks fra kl. 16.00

Charcuterie med tapenade og sylt

95,-

3 slags oste

95,-

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøfler

45,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×