MENUEN

April 2019

(Skal bestilles af hele bordet.)

5 serveringer 350,- ( vinmenu 275,-)

NYE KARTOFLER - KAMMUSLING - TATAR - KANINRAGOUT - KÆRNEMÆLK

 

7 serveringer 450,- ( vinmenu 375,-)

CHEF'S CHOISE - KØKKENET BESTEMMER!

Á LA CARTE

SNACKS

Kammusling
safran – blå kartoffel

 per stk. 35,-

 Hønsefødder
 5 spice – Sichuan peber – chili

per stk. 7,-

Svinekroketter
citronmayo

 per stk. 25,-

 Krabbekage
 Urtemayo

40,-

 Vildtgås
 sylt og peberrod

45,-

FORRETTER

Nye kartofler
Løvstikke - gedeost - malt

80,-

Rødbedetatar
Æble – honning – kapers

88,-

  Kammusling
  Ærtebisque – sprød kylling – ramsløg

90,-

  Oksetatar
  Ramsløg – rugbrød – dijonnaise

95,-

  Blåmuslinger
  Æblecider – grøn chili – urter

95,-

  Charcuterie
  sylt – tapenade

95,-

  HOVEDRETTER

  Havtaske
  rødbede – røget gris – parmesan

155,-

  Kaninragout
  Hvidvin – champignon – kartoffel

150,-

  Lam
  Løg – gulerod – fennikel

150,-

  DESSERTER

  Kærnemælk
  Tyttebær – lakrids

70,-

  Roser & rabarber
  Marengs - lavendel - hvid ckokolade

70,-

  Ost
  Knækbrød – sødt

95,-


Snacks fra kl. 16.00

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøffel

per stk. 15,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×