Vesterbro menu

5 retter kr. 350,- (vinmenu 275,-)

Nye kartofler – løvstikke – radiser – gedefriskost

Dansk blæksprutte – rabarber – citron

Multe – gulerødder – havtorn – ærter

Sommerbuk – nye beder – kantareller – kirsebær

”Koldskål” – kærnemælk – rabarber – kammerjunker

 

Á LA CARTE

Kr. 95,- pr. ret. Vi anbefaler min. 3 retter pr. person / DKK 95,- per dish. min. 3 dishes recommended.

Nye kartofler
Løvstikke – radiser – gedefriskost

95,-

 Kold rødbedesuppe
 Smetana – dild – agurk

95,-

 Dansk blæksprutte
 Rabarber – citron

95,-

Oksetatar
Estragon – peberrod – æggeblomme

95,-

 Hvide asparges
 Ristet spelt – kantareller – hasselnødder

95,-

Multe
Gulerødder – havtorn – ærter

95,-

  Gås
  Brændenælde – asparges – abrikos

95,-

  Sommerbuk
  Nye beder – kantareller – kirsebær

95,-

  Charcuterie
  Kolde udskæringer – pesto – surt

95,-

  Ost 
  3 slags ost

95,-

  ”Pavlova”
  Marengs – bær – lemon curd

95,-

  ”Koldskål”
  Kærnemælk – rabarber – kammerjunker

95,-


Snacks fra kl. 16.00

Charcuterie med tapenade og sylt

95,-

3 slags oste

95,-

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøfler

45,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×