Vesterbro menu

5 retter kr. 350,- (Vinmenu 400,-)

Ærtebisque – syrnet fløde - sprødt kyllingeskind - ærtejuice

Asparges - løvstikkehollandaise – ramsløg - pancetta

Rødspætte - spinat - ramsløg - asparges - ærter

Kalvebryst - spidskål – gulerødder – citron 

Eton Mess – marengs - jordbør - brombær

 

Á LA CARTE

Kr. 95,- pr. ret. Vi anbefaler min. 3 retter pr. person / DKK 95,- per dish. min. 3 dishes recommended.

Stenbiderrogn
Rygeost – radiser – rødløg

95,-

  Krabbesalat 
  Æggeblomme – citron - karse

95,-

Oksetatar
Dijon – oksemarv – sort peber

95,-

  Kanin
  Gulerødder– fennikel – forårsløg

95,-

  Charcuterie
  Kolde udskæringer – pesto – surt

95,-

  Ost 
  3 slags ost

95,-

 Ærtebisque
 Syrnet fløde – kyllingeskind - ærtejuice

95,-

  Asparges
  løvstikke – ramsløg – pancetta

95,-

Rødspætte
Spinat – ramsløg – asparges - ærter

95,-

  Kalvebryst
  Spidskål – gulerødder – citron

95,-

  Eton Mess
  Marengs – jordbær – brombær

95,-

  Rabarber
  Kærnemælk – hvid chokolade - citronmelisse

95,-


Snacks fra kl. 16.00

Charcuterie med tapenade og sylt

95,-

3 slags oste

95,-

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøfler

45,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×