Menuen ændres jævnligt, afhængig af vind & vejr, årstid, jægerens formåen og kokkens humør.

 

SOMMERMENU

 275,- kr

Appetizer

Nye kartofler

Røg – gedeost – forårsløg

Kulmule

Persille – nye kartofler – kærnemælk

Sommerbuk

Ærter – brombær – svampe

Chef’s choice ( skal bestilles til hele bordet)

6 serveringer – kr.  400,-

Kokken sammensætter 6 retter til den helt store smagsoplevelse

Á LA CARTE

Kr. 95,- pr. ret. Vi anbefaler min. 3 retter pr. person / DKK 95,- per dish. min. 3 dishes recommended.

Pris

Nye kartofler

Røg – gedeost – forårsløg

95,-
Krabbesalat

Citrus – tomat – dild

95,-
Rørt tartar

Peberrod – karse – radise

 95,-

Sommerbuk

Ærter – brombær – svampe

 95,-
Oksehjerte

Sort hvidløg – Madagaskar peber – karse

 95.-

Kulmule

Nye kartofler – persille – buttermilk

 95,-
Gås

Gulerod – bønner – forårsløg

Rabarber

Malt knas – yoghurt – verbena

95,-

Snacks fra kl. 16.00

Snacks Pris

Charcuterie

med tapenade og sylt

90,-

3 slags oste

90,-

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøfler

45,-

 

 

 

 

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×