Menuen ændres jævnligt, afhængig af vind & vejr, årstid, jægerens formåen og kokkens humør.

 

5 retters menu / 5 course menu

 375,- kr

Stenbiderrogn – røget hønseæg – agurk

Lumpfish roe – smoked egg – cucumber 

Rimmet torsk – grønkål – tang

Cured cod – kale – seaweed

Rørt tatar – zitauer creme – karse

Steak tartare – cress – radish

Glaceret kalv – knoldselleri – anis

Glaced veal – celeriac – anise

Mokkakagehasselnødeissherry chiffon

Mocca cake – hazelnut icecream – sherry chiffon

Á LA CARTE

Kr. 95,- pr. ret. Vi anbefaler min. 3 retter pr. person / DKK 95,- per dish. min. 3 dishes recommended.

Pris
Rimmet torsk – selleri consommé – grønkål

Cured cod – celery consommé – kale

95,-
Rørt tatar – zitauer creme – karse

Steak tartare – zitauer creme – cress

95,-
Rødbede carpaccio – Gedeost – trøffel – balsamico

Beetroot carpaccio – goat cheese – truffle -balsamico

 95,-

Kalvebrissler – røget selleri – sortkål – citron

Veal sweetbread Smoked celeriac – black cabbage -lemon

 95,-
Blæksprutte – citron – sort hvidløg

Squid – lemon – black garlic

 95.-
Kulmule – spinat – fumé – skozonerrod
Hake – spinach – fumé – salsify
 95,-
Frilandslam – løg – kål – jordskokke
Lamb – onion – kale – Jerusalem atichoke

Stenbidderrogn – røget hønseæg – agurk -purløg

Lumpfish roe – smoked egg – cucumber – chives

 

 

95,-

Snacks fra kl. 16.00

Snacks Pris

Charcuterie

med tapenade og sylt

90,-

3 slags oste

90,-

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøfler

45,-

 

 

 

 

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×