MENUEN

Februar 2019

(Skal bestilles af hele bordet.)

5 serveringer 350,- (vinmenu 275,-)

Havbars carpaccio – med jordskok, balsamico og karse.

Knoldselleri consommé – med shiitake dumpling, kørvel og smetana.

"Waldorf" – med blegselleri, druer og gedeost.

Svinekæber – med cider, røget gulerødder og dild. 

Gateau Marcel – med hvid chokoladesoufflé og appelsin.

 

7 serveringer 450,- (vinmenu 375,-)

Chef's choice – køkkenet bestemmer!

Á LA CARTE

SNACKS

Kammusling
safran – blå kartoffel

 per stk. 35,-

 Hønsefødder
 5 spice – Sichuan peber – chili

per stk. 7,-

Sardiner
citron

45,-

 Krabbekage
 Urtemayo

40,-

 Lammetestikler
 selleriremoulade

45,-

FORRETTER

Knoldselleri consommé
Shiitake dumpling, kørvel og smetana.

80,-

Havbars carpaccio
jordskok – balsamico – karse

88,-

  Stenbidderrogn
  Syrnet fløde – purløg – kartoffelblinis

88,-

  Oksetatar
  Bagt rødløg – hvidløgspuré – peberrod

90,-

  "Waldorf"
  blegselleri – druer– gedeost

78,-

  Charcuterie
  sylt – tapenade

95,-

  HOVEDRETTER

  Havtaske
  rødbede – røget gris – parmesan

150,-

  Vagtle
  boghvede – tranebær – salvie

150,-

  Svinekæber
  cider – røget gulerødder – dild

145,-

  DESSERTER

  Gulerodskage
  Jernurtis – karamel – hvid chokolade

70,-

  Gateau Marcel
  hvid chokoladesoufflé – appelsin

65,-

  Ost
  Knækbrød – sødt

95,-


Snacks fra kl. 16.00

Salte mandler

35,-

Oliven

35,-

Chokoladetrøffel

per stk. 15,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×