We’re hiring!
16/08/2016
Nytår på Vinstuerne
05/12/2016

Julefrokost?

img_2256

Er i et større eller mindre selskab, der skal overøses i julelækkerier, har vi både pladsen og maden dertil på Vesterbro Vinstue.

For 350 kr. pr. kuvert bliver der kokkereret følgende:

Varmrøget rokke med appelsin & stjerneanis salat, rugbrødschips og brændt porre.

Sprængt gris med rødbeder, sennepsdressing og grillet julesalat.

 Vildt consommé med rosenkål og kørvel.

 Glaseret ribbensteg med syrnet rødkål og knust kartoffel.

Frugtkage med honningknas, mørk rom og kanel-is.

Vi kan både klare Jer der bliver 40, eller det lille intime set up. Vores vintjenere og dertilhørende vinskab sørger for, at I kan nyde julestemningen Vesterbro style.

Kontakt Troels på tc@vinstuerne.dk for at høre mere.  

 

Julemenu-hænder

Er i et større eller mindre selskab, der skal overøses i julelækkerier, har vi både pladsen og maden dertil på Vesterbro Vinstue.

For 350 kr. pr. kuvert bliver der kokkereret følgende:

Varmrøget rokke med appelsin & stjerneanis salat, rugbrødschips og brændt porre.

Sprængt gris med rødbeder, sennepsdressing og grillet julesalat.

 Vildt consommé med rosenkål og kørvel.

 Glaseret ribbensteg med syrnet rødkål og knust kartoffel.

Frugtkage med honningknas, mørk rom og kanel-is.

Vi kan både klare Jer der bliver 40, eller det lille intime set up. Vores vintjenere og dertilhørende vinskab sørger for, at I kan nyde julestemningen Vesterbro style.

Kontakt Troels på tc@vinstuerne.dk for at høre mere.  

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×