24/01/2017

DINING WEEK 2017

Billetterne for Dining Week er snart udsolgt, men for jer der ikke har mulighed for at deltage i madfejringen har vi besluttet os for at holde en warm-up. Vi tager nemlig prisen af vores menu så vi kan komme i det rette gastrohumør fra torsdag d. 09/02 – lørdag d. 11/02. Her serverer vi 5 retter inspireret af ingredienserne fra Dining Week og akkompagnerer menuen med lidt ekstra smagsoplevelser til den lækre sum af 300,- pr gane. Samtidig tilbyder vi at supplere retterne med fabuløse drueselektioner – hvis du altså også fristes til at komme i et vinøst humør!

Du skal blot notere pre-dining ved bordbestillingen som for Vesterbro Vinstue foregår her og for Ravnsborg her . Hvis du ikke kan vælge kan du jo prøve begge to (vi siger det ikke til nogen).

 

05/12/2016

Nytårsaften på Ravnsborg Vinbar

restaurant-vesterbro-vinstue-kobenhavn-vesterbro-32-2
Læs mere her
16/08/2016

We’re hiring!

Elsker du mad, vin og mennesker?
 
Vil du være en del af et dynamisk tjenerteam, hvor personlig service og vinsnakkeri er omdrejningspunktet?
 
Vesterbro Vinstue og Ravnsborg Vinbar er altid på udkig efter engagerede vintjenere både fuldtid og deltid.
 
Du har enten mange år på gulvet eller er en newbee, som har lysten og modet til at indgå i et team, hvor tempoet er højt og humøret ditto. Du er som person udadvendt, charmerende, kvik på fødderne og videbegærlig på vin - ligesom os! Du har lidt kant i din tilgang til service men altid med et smil på læben og et glimt i øjet.
 
Vores arbejdsplads har et godt socialt sammenhold, høj faglighed og frihed under ansvar. Vi mandsopdækker dig, hvor du har brug for et løft og vi udfordrer dig til at udvikle dine rutiner og kendskab til vinens abc, så du kan være medskaber på vinstuernes varme stemning og gode vin-og madoplevelser for vores gæster.
 
Læs mere om os på www.vinstuerne.dk eller på vores facebooksider
 
images-1
 
/ravnsborgvinbar
/vesterbrovinstue    

Ansøgning og CV sendes til info@ravnsborgvinbar.dk eller info@vesterbrovinstue.dk
 
Vi glæder os til at høre fra dig - eller en du kender…  
09/08/2016

Fejringsfest af Ravnsborg Vinbar

Vi overøser jer i bobler og fejrer, at vi igen i år vandt titlen som Københavns Bedste Vinbar...

 

Torsdag d.18.8.2016 kl. 17-19 lader vi propperne springe og hælder bobler i jeres svælg. Vi sørger samtidig for, at holde jeres maver fyldte, alt imens vi danser sejrsdans og deler high fives ud.

 

Det hele foregår på Ravnsborg Vinbar (i nr. 19 - på gæt selv hvilken gade).

 

Vi glæder os overordentligt meget til at se jer!

  bobler    
02/05/2016

Ravnsborg Vinbar nomineret til Byens Bedste Vinbar 2016

AOK_Byens-Bedste-2016-Nomineret_RGBTadaaah!

Ravnsborg Vinbar er nomineret i kategorien Byens Bedste Vinbar 2016. Vi har hård og fin konkurrence fra skønne steder som Il Senso, Nebbiolo Winebar og Clarrods & Co.

Som altid er det jo jer gæster, der stemmer om jeres favorit og hvis I syntes Ravnsborg Vinbar er et af Byens Bedste, skal I gøre følgende:

Send en SMS til 1929 hvori der står BB16 RAV. (Byen Bedste 16 Ravnsborg) Det koster 1 krone per sms og hvis man mener, at vi truly er de oprigtige vindere, kan man sende én sms hver dag - helt frem til 1. juni.

Vi bukker ydmygt og takker hver og én, som har hjulpet os til endnu en nominering. Uden jer, ingen Vinbar.

Så vil vi ellers fortsætte med at dygtiggøre os i at levere kvalificerede vin anbefalinger, kokkerere velsmag og skabe udsøgt vinbars atmossfære!

   
29/03/2016

Winemakers Dinners – a menage a trois

Det er forår, solen har vist sit smukke ansigt, knopperne skyder på træerne og tørsten efter vin har meldt sin ankomst.



I dén anledning har vi inviteret tre af vores vinbønder til Danmark for at give jer en unik vinoplevelse (Det er dem på billederne, ser de ikke dejlige ud?).

Vi starter tannisk ud med en aften i Michele Reverditos selskab - en barolomager som har styr på sin druemost. Du har måske smagt hans Barolo Reverdito på en af vores vinbarer og denne aften akkompagneres der med Barbera D'Alba og enkeltmarks Baroloer. What’s not to like? For at tanninerne ikke skal tørlægge din mund totalt, sammensætter vi en 4-retters menu som får det hele til at gå op i en højere enhed. Hele herligheden kommer til at stå i en 500 lap pr. drøbel, og der skal sættes kryds i kalenderen d.28.4. Billetter kan købes her.

Michele_vintønde_kone

Billetsalg bliver launchet her på siden og på facebook, så hold skarpt øje.

Nummer to i rækken bliver den legendariske Peter Work fra huset Ampelos i Californien. Peter har en unik historie, som inkluderer et aflyst møde i Twin Towers på en dato vi alle husker. Det har ført ham til vinens verden, hvor stjernestøv fra Hollywood er tilføjet i hans portefølje af gode historier. Hvis vi siger Kurt Russel og Goldie Hawn, er der ikke nævnt for meget. MEN det er ikke eventyrfortællinger, vi har hentet ham ind for. Nej, han laver nemlig fantastiske vine i Santa Barbara. Peter har taget klassiske druer fra Rhone med til de højtbeliggende marker og har blandt andet lavet sit eget blend "Syrache", som også bliver hældt i glassene. Køkkenet laver ligeledes en menu, som følger aftenens flight med Viognier, Pinot Noirs, ovennævnte Syrache og en Late Harvest.

Den excentriske vinmand er hos os d. 25.5. (Rettet fra d.11.5.) - Og prisen bliver 590,- for vådt og tørt. - køb din billet her

PeterWork_vinmark

Sidst men ikke mindst kommer Vincent Sipp fra Alsace huset Domaine Agapé d. 19.5.
Vincent er opflasket med alsace og har videreført sine forfædres arv indenfor vinproduktion. Han anvender både metoder fra den nye og den gamle vinverden og vinene har et slankt, mineralsk udtryk, som nogen måske har smagt på Vinstuerne engang? Vincent formidler med den bedste tykke franske accent, hvilket potentielt kan ende med en aften, hvor dine smagsløg bliver dine primære perception af vinene. Vi har bedt køkkenet om at finde de bedste sommer opskrifter frem og oplevelsen står i 480,- pr. snude. Billetter kan købes lige her

Vincent_vintønde

Der er 40 pladser til hvert event som alle afholdes på Vesterbro Vinstue - så kig ikke for dybt i flasken når billetsalget starter i begyndelsen af april. Stay tuned…  
18/01/2016

Dining Week 2016

Alt udsolgt!

I uge 7 løber en af de årlige madhyldestfester af stablen. Da der blev åbnet for salget af billetter, blev Ravnsborg Vinbar udsolgt på under 4 timer! Men der er stadig mad at hente. Vesterbro Vinstue har endnu billetter tilbage, hvis ellers man lyster en hovedret bestående af braisseret Isefjordslam med knust kartoffel, brændt hvidløg og syltet roe??? Du kan se hele menuen her. Ugen løber fra d.14-21. februar og du kan stille dig i billet kø her. Men skynd dig, det går stærkt. Der blev udsolgt - wehuu... Hvilket vil sige at der er fuldt hus begge steder under hele Dining Week d.14-21.februar...

900x486px_logo

Dining Week 2016

 

Men fortvivl ej....

Vi sørger for, at der er smagfuldheder til alle jer der ikke fik billet. Så som en lille trøst tager vi lidt af prisen på to menuer, som hjælper os med at komme i absolut gastro form. Det bliver fra d.10-13. februar, at du har chancen for at få et skud Vinstue inden Dining Week gæsterne fylder sæderne. Vi hapser lidt af ingredienserne fra Dining Week menuerne og spicer dem lidt op, således at vi på Vesterbro Vinstue serverer en 4 retters med dertilhørende appetizer for 300,- På Ravnsborg skal vi alligevel igang med at lancere et menu koncept, som gør det lidt nemmere for jer der ikke kan vælge. Derfor starter vi med at sammensætte en 4 retters for kun 250,-. Og det bedste af det hele er at du ikke skal bestille plads i en billet kø, men kan nøjes med at få herlighederne serveret ved at booke bord. Her er et link til Vesterbro og her er et til Ravnsborg (hvis man ikke kan vælge må, man gerne spise begge steder - vi siger det ikke til nogen).
02/09/2015

Smagen af september

Efteråret er over os! Det gode ved koldere tider er, at man kan/skal/bliver nødt til at spise lidt ekstra for at holde varmen. Derfor fejrer vi efteråret med en ekstra sprød menu.  

Til den lille sult - eller til forret om man vil - har vi:

  • • Blomkålssuppe med syltede ribs, røget ørredskind og brunet smør
  • • Oksetatar rørt med skarp sennep, syltede stikkelsbær og røget marv
  • • Dansk blæksprutte serveres både rå og dybstegt med tang og citrus
 

Til den store sult - hovedret, ja tak - har vi:

  • • Svinekæber braiserede i friskpresset æblesaft og mørkt øl. Hertil kommer kartoffelmos med hvidløg og sylt
  • • Nyretapper med røget marv serveret med smørstegte rørhatte, let dampede bønner vendt i sennepsvinaigrette. Hertil serveres nye danske kartofler
  • • Smørbagt havtaskehale med brændt fennikel, røget peberbacon serveres med hvidvinssauce. Hertil serveres nye danske kartofler
 

Til den lille og lækre sult - desserten selvfølgelig - har vi:

  • • Valnøddekage med hybenmarmelade og frisk ostecreme
  • • Blåbær-citronfromage med hasselnøddeskiks, friske blåbær og hvid chokolade
   
28/01/2015

Frokost under åben himmel

På Ravnsborg Vinbar kører udeserveringen for fuld drøn hele sommeren. Hvis ikke du er så heldig at have en altan eller en lækker baggård, så kom ned til os og mærk fregnerne pible frem, mens du spiser frokost.

Vi har sammensat en særlig sprød frokostmenu til anledningen:

– Blåmuslinger 90,-

– Varmrøget ørredsalat 90,-

– Rørt tatar 90,-

– Charcuterie 90,-

– Dagens suppe 90,-

– Dessert 65,-

Hvis vejret nu opfører sig dårligt, som det danske vejr jo desværre ofte gør, kan du enten rykke indenfor eller også tænder vi op i varmelamperne og pakker dig ind i tæpper. Vi lader os ikke kue af de danske vejrguders bitre temperament. Punktum.

28/01/2015

Vinstuerne er på Instagram

Vi er blevet ung med de unge ovre på Instagram. Så hvis I gerne vil følge lidt med i, hvad vi render og laver en kvadrat af gangen, så er det der, det foregår.

På Ravnsborg Vinbar nyder de blandt andet det gode vejr udenfor. Kaffe smager bare bedre tilsat solskin og blå himmel. På Vesterbro Vinstue har de holdt endnu en vellykket Winemakers Dinner i samarbejde med Erik Sørensen Vin. Denne gang var det de franske Bourgogne-konger Bouchard Père & Fils, der kiggede forbi.

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×