Ravnsborg menu

4 retter kr. 300,- (vinmenu 225,-)

Laksetatar  hvide asparges  rugbrød tang

Blåmuslinger æblecider – urter  grøn chili

Short ribs  sommerkål  nye kartofler  gremolata

”Pavlova”  marengs  bær  lemon curd

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

Snacks

(Køkkenet vælger 3 stk for kr. 115,-)

Røgede andehjerter
Med sylt og urtemayo

50,-

Andekroketter
Med foie gras mousse

50,-

Flæskesvær
Laurbær, allehånde og sour cream/onion-dip

50,-

Kalvebrisler
Med sort hvidløgsaioli

50,-

Oksemarv
Med urter, citron og hvidløg

50,-


Forretter

Kold rødbedesuppe
Smetana, dild og agurk

90,-

Laksetatar
Hvide asparges, rugbrød og tang

90,-

Oksetatar
Estragon, peberrod og æggeblomme

90,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

90,-

Blåmuslinger
Æblecider, urter og grøn chili

110,-


Hovedretter


Multe
Gulerødder, havtorn og ærter

155,-

Sommerbuk
Beder, kantareller og kirsebær

155,-

Short ribs 
Sommerkål, nye kartofler og gremolata

155,-


Desserter

"Pavlova" 
Marengs, bær og lemon curd

65,-

”Koldskål” 
Rabarber, kærnemælk og kammerjunker

65,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

55,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

90,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×