RAVNSBORG MENU

(Skal bestilles af hele bordet.)

4 serveringer 300,- (vinmenu 225,-)

Hjertesalat  med artiskokcreme, hasselnød og dild.

Tunceviche med grøn chili, majs, tomat og rødløg.

Svineskank  med majs, sommerkål og kantarel.

Blåbærkage  med hvid chokolademousse og lakrids.

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

SNACKS

Østers
Med syltet sennepsfrø og agurk

per stk. 28,-

Andekroket
Med foie gras mousse

per stk. 25,-

Kammusling
Med ærter

38,-

Krabbekage
Med urtemayo

35,-

Kalvebrissel
Med sort hvidløg

45,-

FORRETTER

Hjertesalat
Artiskokcreme, hasselnød og dild

80,-

Tunceviche
Grøn chili, majs, tomat og rødløg

88,-

Oksetatar
Honning, Dijon, solbær og kantarel

95,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

Kantarel
Perlebyg, forårsløg og gedeost

115,-

HOVEDRETTER

Havtaske
Hjertesalat, fennikel og muslingeskum

165,-

Svineskank
Majs, sommerkål og kantarel

145,-

Lammeculotte 
Bønnecassoulet og nye kartofler

155,-

DESSERTER

Blomster 
Fersken, rose, lavendel og kamille

70,-

Blåbærkage 
Hvid chokolademousse og lakrids

70,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 15,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

90,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×