RAVNSBORG MENU

(Skal bestilles af hele bordet.)

4 serveringer 300,- (vinmenu 225,-)

Sellericonsommé  med grønt æble, porre og løvstikke.

Oksetatar med løgemulsion, sprødt løg og marv.

Kalvekæbe  med persillerod, Hokkaido og skalotteløg.

Pære  med kastanje, marengs og brændt chokolade.

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

SNACKS

Østers
Med persille, parmesan og bacon

per stk. 28,-

Andekroket
Med foie gras mousse

per stk. 25,-

Kammusling
Med bacon

38,-

Krabbekage
Med urtemayo

35,-

Kalvebrissel
Med sort hvidløg

45,-

FORRETTER

Sellericonsommé
Grønt æble, porre og løvstikke

80,-

Råmarineret ørred
Chili, fennikel, og blomkål

88,-

Oksetatar
Løgemulsion, sprødt løg og marv

95,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

Risotto
Cavalo Nero, svampe og sprød ris

115,-

HOVEDRETTER

Havtaske
Røget kartoffel, Karl Johan og bacon

165,-

Rådyr
Kartoffel/kålrabi-mos, svampe og tyttebær

145,-

Kalvekæbe 
Persillerod, hokkaido og skalotteløg

155,-

DESSERTER

Pære 
Kastanje, marengs og brændt chokolade

70,-

Citrontærte 
Italiensk marengs og hvid chokolade

70,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 15,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

90,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×