Ravnsborg menu

4 retter kr. 300,- (Vinmenu 350,-)

Stenbiderrogn  æggeblomme - rygeost - dild

Oksetatar dijon marv  sort peber

Kalvebryst  spidskål - gulerødder - citron

Rabarber  kernemælk - hvid chokolade

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

De små

Stenbiderrogn
Æggeblomme, rygeost og dild

90,-

Ærtebisque
Syrnet fløde og kyllingeskind

90,-

Oksetatar
Dijon, marv og sort peber

90,-

Hvide asparges
Hollandaise og løvstikke

110,-


De store

Søtunge
Spinat, ramsløg og forårsløg

155,-

Vagtel
Gulerødder, bønner og timian

155,-

Kalvebryst
Spidskål, gulerødder og citron

155,-


De sidste


Rabarber
Kærnemælk og hvid chokolade

65,-

Eton Mess
Marengs, jordbær og brombær

65,-

Chokolade trøfler
Med krystalliseret hvid chokolade

55,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

90,-


Snacks

Charcuterie
med sylt og tapenader

90,-

Vildsvinekroketter
Confiteret i andefedt

55,-

Flæskesvær

35,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×