Ravnsborg menu
4 retter kr. 300,- (Vinmenu 350,-)
Stenbiderrogn – æggeblomme - rygeost - dild
Oksetatar – dijon – marv – sort peber
Kalvebryst – spidskål - gulerødder - citron
Rabarber – kernemælk - hvid chokolade
Á LA CARTE
Mandag – Lørdag 17.30-22
De små
Stenbiderrogn
Æggeblomme, rygeost og dild
90,-
Ærtebisque
Syrnet fløde og kyllingeskind
90,-
Oksetatar
Dijon, marv og sort peber
90,-
Hvide asparges
Hollandaise og løvstikke
110,-
De store
Søtunge
Spinat, ramsløg og forårsløg
155,-
Vagtel
Gulerødder, bønner og timian
155,-
Kalvebryst
Spidskål, gulerødder og citron
155,-
De sidste
Rabarber
Kærnemælk og hvid chokolade
65,-
Eton Mess
Marengs, jordbær og brombær
65,-
Chokolade trøfler
Med krystalliseret hvid chokolade
55,-
Ost
3 slags oste, knækbrød og sødt
90,-
Snacks
Charcuterie
med sylt og tapenader
90,-
Vildsvinekroketter
Confiteret i andefedt
55,-
Flæskesvær
35,-