AFTEN

Vores aftenretter er portioneret således, at vi anbefaler vore gæster 3 retter og 1 dessert for at opnå et regulært måltid.

Kul menu 5 - serveringer - chef's choice 475,- /med vinmenu 925,-

Kul menu 7 - serveringer - chef's choice 650,- / med vinmenu 1200,-

Østers med granatæble-granité  & dashi

38,-

Chibu laksetatar med sort brød, røget hoisin, hampefrø & rødkålskimchi

120,-

Vilde rejer fra yakitori-grill med krydret avocado og babykoriander

110,-

Røget kulmule med safran-beurre blanc, korianderspelt & syltet løg

135,-

Ibérico-skinke med tempurablæksprutte & sort aioli

135,-

Peanutkylling på yakitorigrill med dehydrerede ris & syrlig casavarod

135,-

Gochujang frilandsgris, bagt hvidløg, hokkaido, lakrids & grønt på kul 

140,-

DELERETTER

RIB ON BONE med mac 'n cheece, padrón & røget pancetta i sherrysauce

575,-

Lammekrone med jordskokkesymfoni, aske & hjertesalat

645,-

Ost & Dessert

Kold trilogi af frossen yoghurt, sorbet & flødeis

95,-

Hvid chokolademousse støbt med hasselnøddekugle & kirsebærtriade

95,-

Oste med knækbrød, portvinsbraisseret pære & kandiseret valnød

135,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×