AFTEN

Vores aftenretter er portioneret således, at vi anbefaler vore gæster 3 retter og 1 dessert for at opnå et regulært måltid.

Kul menu 5 - serveringer - chef's choice 475,- /med vinmenu 925,-

Kul menu 7 - serveringer - chef's choice 650,- / med vinmenu 1200,-

 

Østers med Ibérico-skinkeskum og yuzu

38,-

Afkølet suppe af mango med håndpillede rejer, radiser og bacon

125,-

Vilde rejer fra yakitori-grill med krydret avocado og babykoriander

110,-

Grillet Pighvar med knivmusling, grønne ærter & beurre blanc

145,-

Ibérico-skinke med tempurablæksprutte & sort aioli

135,-

Bøftatar med hoisin, peanuts, syltede svampe & sprødt kyllingeskind

125,-

Oksefilet med kantareller, pærepuré syltede løg & soyasauce

145,-

Glaseret svinerib med blåbær creme & rabarber/urtesalat

125,-

Blåmuslinger i hyldeblomstbouillon, røget smør, søde kartofler & chorizo

125,-

DELERETTER

RIB ON BONE á la BORDELAISE MED KARTOFFELPURE, HASSELNØD & GRILLET PADRÓN

575,-

Lammekrone med dildhummus, tomatsalat & lammejuice

645,-

Ost & Dessert

Kølig trekant af frossen yoghurt, sorbet & flødeis

105,-

GRILLEDE JORDBÆR MED MASCARPONE, LIMECURD HINDBÆR OG PISTACIENØD 

95,-

TO SLAGS OST MED KNÆKBRØD, PORTVINSBRAISERET PÆRE & KANDISEREDE VALNØDDER

135,-

Frokost

3 ØSTERS MED IBÉRICO-SKINKESKUM OG YUZU 

100,-

Afkølet suppe af mango med håndpillede rejer, radiser og bacon

125,-

Blåmuslinger i hyldeblomstbouillon, røget smør, søde kartofler & chorizo

125,-

Bøftatar med hoisin, peanuts, syltede svampe & sprødt kyllingeskind

125,-

Ibérico-skinke med tempurablæksprutte & sort aioli

135,-

Kulmulebagt i bananblad, bok choi, marinerede gulerødder & brombær

175,-

Ost & Dessert

Kølig trekant af frossen yoghurt, sorbet & flødeis

95,-

GRILLEDE JORDBÆR MED MASCARPONE, LIMECURD HINDBÆR OG PISTACIENØD 

95,-

TO SLAGS OST MED KNÆKBRØD, PORTVINSBRAISERET PÆRE & KANDISEREDE VALNØDDER

135,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×