AFTEN

VORES AFTENRETTER ER PORTIONERET SÅLEDES, AT VI ANBEFALER VORE GÆSTER 3 RETTER OG 1 DESSERT FOR AT OPNÅ ET REGULÆRT MÅLTID.
KUL MENU 5 – SERVERINGER – CHEF’S CHOICE 475,-/ VIN PARRING 450,-
KUL MENU 7 – SERVERINGER – CHEF’S CHOICE 650,-/VIN PARRING 575,-

ØSTER MED KRYDRET TOMATKAVIAR, AGURKESKUM OG RISTET SESAM

38,-

RÅMARINERET DANSK BLÆKSPRUTTE MED FENNIKEL, HØNSEÆG OG KINESISK EDDIKE

120,-

GRILLET JOMFRUHUMMER MED YUZUSYLTET ASPARGES OG DILDHOLLANDAISE

110,-

RØGET TORSK MED ÆRTER, DASHIFUMET OG RAMSLØG

135,-

BØF TARTARE MED LILLA SHISO, SORT PEBER OG YUCAROD

135,-

VAGTEL PÅ BRÆNDT SPIDSKÅL, SPINAT OG SOMMERTRØFFEL

135,-

MØRBRAD AF LAM MED GULEROD, LØVSTIKKE OG MORKELSAUCE

140,-

DELERETTER

RIB ON BONE MED SØDE KARTOFFELFRITTER, BOK-CHOY KIMCHEE, TRØFFELSAUCE OG GRILLET MARV

575,-

SLETVAR MED RØGET NYE KARTOFLER, MANDELHOLLANDAISE OG GRILLET HJERTESALAT

550,-

Ost & Dessert

INGEFÆRIS-SANDWICH MED TONKABØNNE OG RABARBERSORBET

95,-

3 SLAGS IS MED DEHYDRERET FRUGT OG KNAS

95,-

OSTE MED KNÆKBRØD, PORTVINSBRAISERET PÆRE & KANDISERET VALNØD

135,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×