Omtale

“Kul champions its gritty roots, steering clear of the hipster doctrine to create its own standards of cool.

Pia Marsh, Copenhagen Post 29/05/16

Læs resten her

“If you were at school with Kul, it would be the kid who could do odd, quirky things, who danced unlike anyone else, liked music that everyone else thought weird, could dress just how he wanted and yet, irritatingly, looked a whole lot better than anyone else while doing it.”

Tim Hayward, Financial Times 28/08/15

Læs resten her

KUL vandt i kategorien “Årets Bistro” ved danske madanmelderes afholdelse af Gericke Prisen 2014.

Læs mere her

“KUL sætter nye standarder for spisestederne i Kødbyen… og der er blevet skruet op for blusset i forhold til, hvad vi har været vant til i den nynordiske bølge med sine sarte smagsnuancer.”

Jesper Uhrup Jensen, Gastro 10/03/14

Læs resten her

“Ny restaurant bringer amerikansk vildskab til Kødbyen. KUL bytter det nordiske gråvejr ud med californisk sol”

***** Joakim Grundahl, Politiken 03/01/14

Læs resten her
“KUL må være Kødbyens foreløbige gastronomiske højdepunkt. Et egensindigt, legesygt og dogmefrit køkken.”

Lars Bjerregaard, Information 07/12/13

Læs resten her
“Newyorker-hippe restaurant KUL sætter alvorlige griller i Kødbyen med enkle og elegante retter,
der strutter af umami i tredje potens.”

***** Svend Rasmussen, Berlingske Tidende 05/12/13

Læs resten her

“Med restaurant KUL har Kødbyen i København fået et nyt sprudlende køkken med
internationalt vingefang i enkle, men smarte omgivelser med hjerterum.”

**** Ole Troelsø, Børsen 22/11/13

Læs resten her

“Top-kokke griller i Kødbyen hele året rundt”.

Martin Finnedal, Politiken 28/10/13

Læs resten her

“Michelin-kokke åbner ny restaurant i Kødbyen”

Rasmus Kramer Schou, AOK 25/10/13

Læs resten her

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×