Vores privée kan reserveres til private arrangementer og selskaber, hvad enten det er frokosten eller aften.  

Lokalet er diskret oplagt til mellem 14 og 22 gæster, og selskabet vil ud over at have sin egen tjener ligeledes have egen indgang/udgang. 

For selskaber mellem 22-90 gæster benyttes a la carte afsnittet.

 Ønsker du at reservere privée lokalet, kan vi tilbyde følgende 2 faste menuer og tilhørende vine og vand:

Køkkenet ændrer løbende vores a la carte og menuer, mestendels efter sæson men også humør, hvorfor vi tager forbehold for pludselige ændringer.


5 serveringer

395,-

GRILLET KULMULE fra Yakatori med unagisauce, avokado og rabarber

LETRØGET TORSK med dashi fumet, ærter, koriander & tomat

BØF TARTAR med lilla shiso, sort peber og yucarod

MØRBRAD AF LAM med gulerod, løvstikke og morkelsauce

TONKABØNNE CREMÉ med syltet hvide jordbær og yuzu is

 

Inklusiv vinmenu, velkomstbobler, vand med og uden brus, stempelkaffe eller the.

975,-


7 serveringer

575,-

VILDE REJER fra yakitori med krydret avocado & babykoriander

LETRØGET TORSK med dashi fumet, ærter, koriander & tomat

BØF TARTAR med lilla shiso, sort peber og yucarod

HJERTER PÅ KUL med lime & pastinak, beder bagt på aske & macadamiaglace

SPARERIBS på mørk bourbon med kewpie salat

OSTE med knækbrød, portvinsbraiseret pære & kandiseret valnød

PANNA COTTA med limeblade, rabarbersorbet og citronverbena

 

Inklusiv vinmenu, velkomstbobler, vand med og uden brus, stempelkaffe eller the.

1275,- 


For reservation: 

kontakt@restaurantkul.dk 

Vi besvarer mailforespørgsler hurtigst muligt, ofte inden for 24 timer.

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×