Efteråret er over os! Det gode ved koldere tider er, at man kan/skal/bliver nødt til at spise lidt ekstra for at holde varmen. Derfor fejrer vi efteråret med en ekstra sprød menu.
Til den lille sult – eller til forret om man vil – har vi:
- Blomkålssuppe med syltede ribs, røget ørredskind og brunet smør
- Oksetatar rørt med skarp sennep, syltede stikkelsbær og røget marv
- Dansk blæksprutte serveres både rå og dybstegt med tang og citrus
Til den store sult – hovedret, ja tak – har vi:
- Svinekæber braiserede i friskpresset æblesaft og mørkt øl. Hertil kommer kartoffelmos med hvidløg og sylt
- Nyretapper med røget marv serveret med smørstegte rørhatte, let dampede bønner vendt i sennepsvinaigrette. Hertil serveres nye danske kartofler
- Smørbagt havtaskehale med brændt fennikel, røget peberbacon serveres med hvidvinssauce. Hertil serveres nye danske kartofler
Til den lille og lækre sult – desserten selvfølgelig – har vi:
- Valnøddekage med hybenmarmelade og frisk ostecreme
- Blåbær-citronfromage med hasselnøddeskiks, friske blåbær og hvid chokolade