Skal du have udvidet dit champagne repetoir over en middag, er der råd at hente.
Ravnsborg Vinbar inviterer i samarbejde med Vintage Champagne til en aften med storytelling og bobler. Vi sørger for at du får gastronomiske oplevelser på tallerknen, mens du bliver guidet igennem produktionen af indholdet i dit glas.
Hele sammensuriummet koster en 550 kroners lap per bobledrikker
Køb dine billetter her ( 3 pladser tilbage d.17.10.16)
Menuen er offentliggjort og bliver følgende:
Velkomstchampagne
Royal Coteau Tradition
Oksetatar af inderlår rørt med sennep og honning. Beder og grønkål
Michel Rocourt Millesime 2008
Claude Cazals Rosé
Fasan med Karl Johan, græskar og rosenkål
Michel Fagot 2004
Charlier et Fils Bacchus 2006
Cheesecake med timian og lavendel
Charlier et Fils Perle de Rosé
Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.
× |