Saml dine bedste venner, træk i gallatøjet og spring ind i det nye år med gastronomisk kærlighed og masser af bobler.
Vi har sammensat en 6 retters mad&vino menu og starter herlighederne kl 17.30 med bobler og Nytårstale.
Resten af aftenen bliver en fest med følgende:
APPETIZER
Danske østers, dybstegt kammusling med citrongranité & champagneskum
— Crémant de Bourgogne
TORSK
Rimmet torsk, vintertrøffel, dansk tang, sprød fennikel, ristet sennep & fermenteret tundressing
— Riesling Kabinett Trocken, Weingut Petri
HUMMER
Hummertimbale, luftig persillerodsbisque, grønkålschips & kørvelolie
— Bourgogne Blanc, Chateau de Demessey
DÅDYR
Helstegt dådyrfilet, bagte jordskokker og pigon æbler, æblechips og fermenterede roer
— Valpolicella Doc Superior “Rocolo”
CHAMPAGNEMOUSSE
Champagnemousse, sprøde marengs, nøddekrokant & hvid chokolade
— Kopke Tawny 10 års portvin
KRANSEKAGE
Den gode klassiske
— Brut Nature, Jordán de Asso, NV
Hele herligheden bliver 1100,- pr.gæst og billetterne kan købes lige her
Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.
× |