fbpx
Vi skal have modtaget betalingen, før vi kan sende varerne til dem.

FORRETNINGSBETINGELSER:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Vinstuerne.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Vinstuerne.dk.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Vinstuerne.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med fragt. Leveringstid 1-4 dage.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Vinstuerne.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Vinstuerne.dk., skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Vinstuerne.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. Mener du, at vinen er dårlig, skal proppen sendes til os. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Vinstuerne.dk. har stillet dig i udsigt.
Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: - Dankort, Visa + Mastercard - Bankoverførsel. Alle priser i Vinstuerne.dk. - på web-adressen http://www.vinstuerne.dk - er inkl. Moms.

Gavekort:

Gavekort er gyldige i tre år.

Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet. Restværdien af gavekortet kan kunden forlange udbetalt senest 1 år efter gavekortets udløb.

Fortrydelsesret for vin:

Vinstuerne.dk. yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Vinstuerne.dk. underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Beløbet hæves, når varen afsendes

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

CVR: 28711719

Vinstuerne.dk

Nansensgade 70 kd. 1366 København K
  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×