Book bord

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag 16-24

Fredag – lørdag  16-01

Søndag lukket
 

 

NYTÅRSAFTEN  

Traditionen tro åbner Vesterbro Vinstue dørene og inviterer til nytårsaften
med mad og vin i højsædet. Årets nytårstaffel starter Kl. 17.45 med velkomstbobler
og dronningens nytårstale.

Menu:

Velkomstbobler

APPETIZER
OYSTER "ROCKEFELLER"
Fine de Claire østers med skum af persille og spinat, sprød bacon & parmesanchips

SKALDYR
Hummer serveret i friskbagt croissant med dild og utemayo

TORSK
Skindstegt vesterhavstorsk med consommé af dansk tang, røget kartoffel og daikon

SKORZONÉRROD
Sortfodsskinke, estragonemulsion, grillet porre & porrestøv

TATAR
Tatar af oksemørbrad, friskrevet trøffel og frissé

KRONDYRFILET
Persillerodsgratin, bearnaise de bordelaise & persille

CHAMPAGNEMOUSSE
Pistaciemacarons, hindbærsorbet & hindbærstøv

GODT NYTÅR & TAK FOR I AFTEN
Kransekage "ud af huset"

Vesterbro Vinstue er Istedgades gastronomiske højborg. Her sørger nogle af Københavns bedste kokke for at lave sæsonaktuelle danske retter med inspiration fra middelhavets køkken og den vilde nordiske fauna.

Navnet fokuserer på vin, men maden er helt central for restauranten. På Vesterbro Vinstue skifter menuen med årstiderne, og udvalget spænder over salat, suppe, fisk, fjerkræ og kød, og så er der naturligvis også altid noget til den søde tand.

Tjenerne står altid klar med hjælp og et par gode historier om de hovedsageligt egen-importerede vine. Fortvivl ikke, hvis du føler dig på udebane, hvad angår kendskab til vin, på Vesterbro Vinstue er der ingen dumme spørgsmål (først på aftenen).

Med en central placering på Vesterbro er vinstuen et oplagt besøg for dig, der skal til koncert på Vega, eller dig der skal nå et tog hjem fra Hovedbanegården senere.

Lokalerne er ligesom tjenerne et syn for øjet fyldt med gode historier. Baren er eksempelvis bygget af genbrugsmaterialer indsamlet ved hjælp fra beboerne på Vesterbro. Men udover en sprælsk og til tider løssluppen atmosfære, byder Vesterbro Vinstue på en charme og imødekommenhed, som selv ikke den anden ende af Istedgade kan leve op til.

Vesterbro Vinstue tager gerne imod større selskaber på op til 40 personer. Du slipper for rengøring og madlavning, og restauranten garanterer en vinøs og kulinarisk oplevelse med højt til loftet og kort til glasset. Udover private selskaber holder Vesterbro Vinstue også løbende vin- og champagnemiddage, hvis du skulle have lyst til at lære mere og prøve vin ud over det sædvanlige.

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×