Book bord

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag 16-24

Fredag – lørdag  16-01

Søndag lukket
 

 

JULEFROKOST 

Er du ikke typen, der laver gris til perfektion,

hjælper vi gerne med at serverer 6 juleinspireret retter

til 275,- pr. couvert.

Vi kan huse både en lille intim tamtam, 

eller den store julefrokost op til 40 gæster. 

For reservation og mere info: info@vesterbrovinstue.dk

 

Menu:

GRILLET JULESALAT med hasselnødder, figne, chinkian/dijon vinaigrette & estragon

SMØRPOCHERET SKORZONERROD med hollandaise, koldrøget andebryst & grønkålschips 

PANDESTEGT BAKSKULD med dybstegt græskar, sortkål & sprøde hvidløg

KRABBESALAT med råsyltet rødbede, rødbedenudler & rugbrødsknas

BRAISERET AND med porre, sort hvidløg & sesamolie

SPRØDT SVINEBRYST med karamelliseret kål, knoldsellerisalat og nellikestøv 

Dessert (50,-)

PANETTONE med safran, kirsebærsauce & appelsinis

SKÅL og GOD JUL

 

Vesterbro Vinstue er Istedgades gastronomiske højborg. Her sørger nogle af Københavns bedste kokke for at lave sæsonaktuelle danske retter med inspiration fra middelhavets køkken og den vilde nordiske fauna.

Navnet fokuserer på vin, men maden er helt central for restauranten. På Vesterbro Vinstue skifter menuen med årstiderne, og udvalget spænder over salat, suppe, fisk, fjerkræ og kød, og så er der naturligvis også altid noget til den søde tand.

Tjenerne står altid klar med hjælp og et par gode historier om de hovedsageligt egen-importerede vine. Fortvivl ikke, hvis du føler dig på udebane, hvad angår kendskab til vin, på Vesterbro Vinstue er der ingen dumme spørgsmål (først på aftenen).

Med en central placering på Vesterbro er vinstuen et oplagt besøg for dig, der skal til koncert på Vega, eller dig der skal nå et tog hjem fra Hovedbanegården senere.

Lokalerne er ligesom tjenerne et syn for øjet fyldt med gode historier. Baren er eksempelvis bygget af genbrugsmaterialer indsamlet ved hjælp fra beboerne på Vesterbro. Men udover en sprælsk og til tider løssluppen atmosfære, byder Vesterbro Vinstue på en charme og imødekommenhed, som selv ikke den anden ende af Istedgade kan leve op til.

Vesterbro Vinstue tager gerne imod større selskaber på op til 40 personer. Du slipper for rengøring og madlavning, og restauranten garanterer en vinøs og kulinarisk oplevelse med højt til loftet og kort til glasset. Udover private selskaber holder Vesterbro Vinstue også løbende vin- og champagnemiddage, hvis du skulle have lyst til at lære mere og prøve vin ud over det sædvanlige.

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×