MENUEN

September 2019

(Skal bestilles af hele bordet.)

6 deleserveringer 275,- 

KREBSESALAT - TORSK - RADICCHIO - RISOTTO - TATAR - ONGLET  

Á LA CARTE

Boghvede arrancini
spinat og gedeost

 3 stk. 75,-

 Grillet radicchio
 Peberbacon, miso mayo og syltet sennepsfrø

75,-

 Risotto
 Kantareller, krystal karl og hestebønner

95,-

Tatar
Syltet majroe, bottarga og feldsalat

90,-

  Onglet
  Spinat, nye kartofler og marv

95,-

  Røget vildgås
  Rødbede, peberrod og sylt

70,-

  Svinekroketter
  Trøffel, kål og citron mayo

3 stk. 75,-

  Krebsesalat
  Agurk, malt og fennikel

85,-

  Torsk
  Kål og jus af dansk tang

95,-

  Druer
  Marengs og rosésorbet

70,-

  Ost
  Knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×