MENUEN

Februar/marts 2020

(Skal bestilles af hele bordet)

6 deleserveringer 295,- 

STENBIDERROGN - BLÆKSPRUTTE - KÅL - RØDBEDE - TATAR - SVINEKÆBER

Tilføj dessert (panna cotta eller ost) til menuen + 50,-

Á LA CARTE

Boghvede arrancini
Skifter dagligt

 3 stk. 75,-

Stenbiderrogn
Hønseæg, kørvel & kartoffel

95,-

 Blæksprutte
 Blomkål, papadum & granam masala

90,-

Rødbede
Gedeost, consommé & dild

85,-

 Kål
 Chinkiang eddike & sennepsdressing

80,-

Svinekroketter
Trøffel, kål og citron mayo

3 stk. 85,-

Krondyr
Hvedekerner, rødkål & persille
Foie gras + 50,-

95,-

Tatar
Sichuanpeber, glaskål & sennepsolie 

Tilføj trøfler + 50,-

95,-

Svinekæber
Polenta, grønkål & citron

90,-

Panna cotta
Sort the, bergamotsorbet & honningknas 

65,-

Ost
Knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×