fbpx

SNACKS 

Fermenteret agurk - miso og blomkål

 

55,-

Kroketter - Confiteret vildsvin, savojkål og cumberland sauce

 

75,-

Paté - Fed lever, bacon og grov sennep 

 

 

65,-

Arancini - Mozzarella, parmesan og mayonnaise

                                                                                                                                  

 

70,-

Á LA CARTE​ 

5 retter køkkenet bestemmer 300,- + 3 glas vinmenu 285,-

Krabbesalat -  Hvid asperges, ranch og dild

95,-

Risotto - Artiskok, kantarel og parmesan

 

120,-

Gazpacho - Fermenteret agurk og grønne tomater

 

 

85,-

Hornfisk - Grøn asparges, rabarber og chimmichurri

 

115,-

Oksetatar - Selleri, kapers og sprød kylling

 

105,-

Sommerbuk - Spinat, rabarber og nye kartofler

 

 

125,-

DESSERTER​

Koldskålspannacotta- Jordbærsorbet og kammerjunker


 

 

75,-

Ost - Udvalgte oste, knækbrød, kompot

 

 

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×