- J U L E F R O K O S T -
Er du udfordret ved tanken om at anrette gris til perfektion, hjælper vi gerne med servering af 5 juleinspirerede retter til 350,- Du bestemmer om middagen skal være intim eller tamtam, vi modtager reservationer fra 2-10 gæster.
Reservation: info@vesterbrovinstue.dk
Julemenu
Laks
Letrøget, græskar i flere lag, dijonaise med dild og rugbrødscrouton
Bedeconsomme
Serveret syrlig med sprød svampesamosa og knasende gris
Ristet and
Stegt knust kartoffel, pandekage, fermenteret porre og hoisinsauce
Porcetta
Med japansk blomme, krydret rødkål og pickels
Dampet ris a'la mande
Kokos, kirsebær, mandelmousse og knas
Book bord
SNACKS “Èn af hver!” 200,-
75,-
Friteret pickle sylt og miso-mayo
65,-
Kroketter gris, citron og trøffel
75,-
Blomkålsfritter Chili, garam masala, yoghurt
65,-
Á LA CARTE vi anbefaler 3-4 retter pr. person.
5 retter køkkenet bestemmer 350,- + 3 glas vinmenu 285,-
Kammusling Sprød tang, grøn chili og fermenteret sojabønner
85,-
Havtaske Blomkål, endive og fumé
125,-
Kartoffelsuppe Løvstikke chimichurri, persillerod og porre
80,-
Risotto Græskar, gedeost og sortkål
120,-
Steak tartar Dijon, sennepskaviar og dehydreret kapers
95,-
Svinebryst Jordskokke, shiitake og glace
110,-
Vildtragout Pancetta, beder og bagte rødder
115,-
DESSERTER
Æbletræte Grønæble sorbet, maltis og kanel
70,-
Ost 3 slags, knækbrød og kompot
95,-