fbpx

SNACKS “Èn af hver!” 200,- 

Sortkåls pakora kikært, yoghurt dip og garam masala

70,-

Friteret pickle sylt og miso-mayo

65,-

Kroketter gris, citron og trøffel

 

80,-

Friteret stribefisk chili, persille, citron og rouille

80,-

Á LA CARTE​ vi anbefaler 3-4 retter pr. person. 

5 retter køkkenet bestemmer 300,- + 3 glas vinmenu 285,-

 

 

Oksetatar kapers, agurk og sennepsurt. + trøffel 50,-

95,-

Krebs miso-marineret agurk, dild og malt

90,-

Tomatcarpaccio oliven, gedeost og løvstikke. + trøffel 50,-

 

80,-

Blåmuslinger dild, jalapeño og cider

110,-

Risotto kantarel og krystal karl. + trøffel 50,-

125,-

Makrel tomat, mandler og sortkål

 

115,-

Sommerbuk kantareller, ærtepure og mynte. + trøffel 50,-

 

 

125,-

DESSERTER​

Hindbær marengs, syren sirup og malt-is

70,-

Ost 3 slags, knækbrød og kompot

 

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×