MENUEN

Februar 2020

(Skal bestilles af hele bordet)

6 deleserveringer 295,- 

ØRRED - KULMULE - MANDELSUPPE - RISOTTO - SVINEKÆBER - KRONDYR

Tilføj dessert (panna cotta eller ost) til menuen + 50,-

Á LA CARTE

Boghvede arrancini
Skifter dagligt

 3 stk. 75,-

Mandelsuppe
Croutoner, bede-jerky & æble edikke

85,-

 Ørred
 Fiskesvær, roser & sour cream
Ørredrogn + 50,-

85,-

Kulmule
(i) ravioli af glasnudler, saltet æggeblomme & grønne æbler

3 stk. 75,-

 Risotto
 Porre, riskiks & shiitake

95,-

Svinekroketter
Trøffel, kål og citron mayo

3 stk. 85,-

Krondyr
Hvedekerner, rødkål & persille
Foie gras + 50,-

95,-

Tatar
Honing/dijon dressing, æggeblomme & radicchio

95,-

Svinekæber
Polenta, grønkål & citron

90,-

Panna cotta
Sort the, bergamotsorbet & honningknas 

65,-

Ost
Knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×