JULEFROKOST 

Er du ikke typen, der laver gris til perfektion,

hjælper vi gerne med at serverer 6 juleinspireret retter

til 275,- pr. couvert.

Vi kan huse både en lille intim tamtam, 

eller den store julefrokost op til 40 gæster. 

For reservation og mere info: info@vesterbrovinstue.dk

 

Menu:

GRILLET JULESALAT med hasselnødder, figne, chinkian/dijon vinaigrette & estragon

SMØRPOCHERET SKORZONERROD med hollandaise, koldrøget andebryst & grønkålschips 

PANDESTEGT BAKSKULD med dybstegt græskar, sortkål & sprøde hvidløg

KRABBESALAT med råsyltet rødbede, rødbedenudler & rugbrødsknas

BRAISERET AND med porre, sort hvidløg & sesamolie

SPRØDT SVINEBRYST med karamelliseret kål, knoldsellerisalat og nellikestøv 

Dessert (50,-)

PANETTONE med safran, kirsebærsauce & appelsinis

 

MENUEN

November & december 2019

(Skal bestilles af hele bordet.)

6 deleserveringer 275,- 

JULESALAT - SKORZONÉRROD - BAKSKULD - KRABBESALAT - AND - SVINEBRYST

Á LA CARTE

Boghvede arrancini
Skifter dagligt

 3 stk. 75,-

 Julesalat
 Hasselnød, figne & estragon

80,-

 Risotto
 Grønkål, hokkaido & krystal karl

95,-

Tatar
Syltet majroe, bottarga og feldsalat

90,-

  Svinebryst
  Kål, knoldselleri & nelliker 

95,-

  Svinekroketter
  Trøffel, kål og citron mayo

3 stk. 75,-

  Bakskuld
  Græskar, sortkål & sprød hvidløg

85,-

  Skorzonérrod
  Hollandaise, andebryst & grønkålschips

85,-

  And
  Porre, sort hvidløg & sesam

80,-

  Panettone
  Safran, kirsebær & appelsinis

70,-

  Ost
  Knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×