fbpx

SNACKS 

Fermenteret agurk - miso og blomkål

 

55,-

Kroketter - confiteret and, kinesisk fivespice og hoisin

 

75,-

Paté - Fed lever, bacon og grov sennep 

 

 

65,-

Crabcakes - Taskekrabbe, jalapeños og ranch                                                                                                                                   

 

60,-

Á LA CARTE​ 

5 retter køkkenet bestemmer 300,- + 3 glas vinmenu 285,-

Stenbiderrogn -  Æggeblommecreme, avocado og papadum

 

105,-

Havbars - Grøn asparges, rabarber og chimichurri

 

115,-

Røget asparges - Hvid asparges, hasselnødehollandaise og syre

 

 

95,-

Risotto - Ært, krystal karl (ost) og morkler

 

120,-

Oksetatar - Peberrod, karse og bottarga

 

105,-

Lam - Røget gulerod, ramsløg og løvstikkegalce 

 

 

125,-

DESSERTER​

Eton mess - Jordbær, pisket fløde og maranges


 

 

70,-

Ost - Udvalgte oste, knækbrød, kompot

 

 

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×