MENUEN

Maj/Juni 2019

(Skal bestilles af hele bordet.)

5 serveringer 350,- ( vinmenu 275,-)

NYE KARTOFLER - KAMMUSLING - TATAR - KRONDYRFILET - KÆRNEMÆLK

 

7 serveringer 450,- ( vinmenu 375,-)

CHEF'S CHOISE - KØKKENET BESTEMMER!

Á LA CARTE

SNACKS

 Hønsefødder
 5 spice – Sichuan peber – chili

per stk. 7,-

Svinekroketter
trøffel og citronmayo

 per stk. 25,-

 Krabbekage
 Lime, koriander og urte mayo

40,-

 Vildtgås
 sylt og peberrod

45,-

 Lammetunge
 salvie og smør

45,-

FORRETTER

Nye kartofler
Løvstikke - gedeost - malt

80,-

  Kammusling
  Ærtebisque – sprød kylling – ramsløg

90,-

  Oksetatar
  Pocheret æg – ramsløg – grønne tomater

95,-

  Blåmuslinger
  Æblecider – grøn chili – urter

95,-

  Charcuterie
  sylt – tapenade

95,-

  HOVEDRETTER

  Hornfisk
  hvide asparges - salsa verde - ramsløg

155,-

  Svinebryst
  Babymajs – kantareller - majspuré

150,-

  Krondyrfilet
  Grønne asparges - morkler - bær

155,-

  DESSERTER

  Kærnemælk
  Tyttebær – lakrids - estragon

70,-

  Roser & rabarber
  Marengs - lavendel - hvid ckokolade

70,-

  Ost
  Knækbrød – sødt

95,-

  Chokolade trøffel
  mørk - og hvid chokolade

25,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×