fbpx

Book bord

 

 

SNACKS “Èn af hver!” 200,- 

Andepaté Fed lever, sylt og grov sennep

75,-

Friteret pickle sylt og miso-mayo

65,-

Kroketter gris, citron og trøffel

 

75,-

Blomkålsfritter Chili, garam masala, yoghurt

65,-

Á LA CARTE​ vi anbefaler 3-4 retter pr. person. 

5 retter køkkenet bestemmer 300,- + 3 glas vinmenu 285,-

 

 

Kammusling Sprød tang, grøn chili og fermenteret sojabønner

85,-

Havtaske Blomkål, endive og fumé

125,-

Kartoffelsuppe Løvstikke chimichurri, persillerod og porre

 

80,-

Risotto Græskar, gedeost og sortkål

120,-

Steak tartar Dijon, sennepskaviar og dehydreret kapers 

95,-

Svinebryst Jordskokke, shiitake og glace

 

110,-

Vildtragout  Pancetta, beder og bagte rødder

 

 

115,-

DESSERTER​

Æbletræte Grønæble sorbet, maltis og kanel 

70,-

Ost 3 slags, knækbrød og kompot

 

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×