fbpx

SNACKS 

Artiskok fritter - Kikærte og æblechutney

 

75,-

Kroketter - Gris, kål og timian

 

85,-

Mandler - Røget og ristet med soya

 

 

35,-

Arancini - Mozzarella, parmesan og mayonnaise

                                                                                                                                  

 

70,-

Oliven - Marineret med chili og hvidløg

                                                                                                                                  

 

45,-

Á LA CARTE​ 

5 retter køkkenet bestemmer 300,- + 3 glas vinmenu 285,-

Råmarineret hvid fisk (dagens) -  Majs, tomat og papadum

95,-

Risotto - Svampebullion, parmesan og sølvbede

 

115,-

Lammesteg - Savoykål, bønnesalat og mynte

 

 

125,-

Blæksprutte - Kartoffelmos, nduja og hummerfumet

 

130,-

Oksetatar - Selleri, løvstikke og kapers

 

95,-

Grillet blomkål - Hasselnød, salsa verde og kantarel

 

 

110,-

DESSERTER​

Fersken- Kokos-vaniljeis, dampet bolle


 

 

75,-

Ost - Udvalgte oste, knækbrød, stikkelsbær

 

 

110,-

Chokoladetrøffel - UMørk chokolade, hvid chokolade og cognac

 

 

25,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×