NYTÅRSAFTEN

Traditionen tro åbner Vesterbro Vinstue dørene og inviterer til nytårsaften
med mad og vin i højsædet. Årets nytårstaffel starter Kl. 17.45 med velkomstbobler
og dronningens nytårstale.

Menu

Velkomstbobler

APPETIZER
OYSTER "ROCKEFELLER"
Fine de Claire østers med skum af persille og spinat, sprød bacon & parmesanchips

SKALDYR
Hummer serveret i friskbagt croissant med dild og utemayo

TORSK
Skindstegt vesterhavstorsk med consommé af dansk tang, røget kartoffel og daikon

SKORZONÉRROD
Sortfodsskinke, estragonemulsion, grillet porre & porrestøv

TATAR
Tatar af oksemørbrad, friskrevet trøffel og frissé

KRONDYRFILET
Persillerodsgratin, bearnaise de bordelaise & persille

CHAMPAGNEMOUSSE
Pistaciemacarons, hindbærsorbet & hindbærstøv

GODT NYTÅR & TAK FOR I AFTEN
Kransekage "ud af huset"

 

For reservation og mere info: info@vesterbrovinstue.dk

 

MENUEN

November & december 2019

(Skal bestilles af hele bordet.)

6 deleserveringer 275,- 

JULESALAT - SKORZONÉRROD - BAKSKULD - KRABBESALAT - AND - SVINEBRYST

Á LA CARTE

Boghvede arrancini
Skifter dagligt

 3 stk. 75,-

 Julesalat
 Hasselnød, figne & estragon

80,-

 Risotto
 Grønkål, hokkaido & krystal karl

95,-

Tatar
Syltet majroe, bottarga og feldsalat

90,-

  Svinebryst
  Kål, knoldselleri & nelliker 

95,-

  Svinekroketter
  Trøffel, kål og citron mayo

3 stk. 75,-

  Bakskuld
  Græskar, sortkål & sprød hvidløg

85,-

  Skorzonérrod
  Hollandaise, andebryst & grønkålschips

85,-

  And
  Porre, sort hvidløg & sesam

80,-

  Panettone
  Safran, kirsebær & appelsinis

70,-

  Ost
  Knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×