fbpx

- J U L E F R O K O S T -

Er du udfordret ved tanken om at anrette gris til perfektion, hjælper vi gerne med servering af 5 juleinspirerede retter til 350,- Du bestemmer om middagen skal være intim eller tamtam, vi modtager reservationer fra 2-10 gæster. 

Reservation: info@vesterbrovinstue.dk

Julemenu

Laks

Letrøget, græskar i flere lag, dijonaise med dild og rugbrødscrouton

 

Bedeconsomme

Serveret syrlig med sprød svampesamosa og knasende gris

 

Ristet and

Stegt knust kartoffel, pandekage, fermenteret porre og hoisinsauce

 

Porcetta

Med japansk blomme, krydret rødkål og pickels

 

Dampet ris a'la mande

Kokos, kirsebær, mandelmousse og knas

 

Book bord

 

 

SNACKS “Èn af hver!” 200,- 

Andepaté Fed lever, sylt og grov sennep

75,-

Friteret pickle sylt og miso-mayo

65,-

Kroketter gris, citron og trøffel

 

75,-

Blomkålsfritter Chili, garam masala, yoghurt

65,-

Á LA CARTE​ vi anbefaler 3-4 retter pr. person. 

5 retter køkkenet bestemmer 350,- + 3 glas vinmenu 285,-

 

 

Kammusling Sprød tang, grøn chili og fermenteret sojabønner

85,-

Havtaske Blomkål, endive og fumé

125,-

Kartoffelsuppe Løvstikke chimichurri, persillerod og porre

 

80,-

Risotto Græskar, gedeost og sortkål

120,-

Steak tartar Dijon, sennepskaviar og dehydreret kapers 

95,-

Svinebryst Jordskokke, shiitake og glace

 

110,-

Vildtragout  Pancetta, beder og bagte rødder

 

 

115,-

DESSERTER​

Æbletræte Grønæble sorbet, maltis og kanel 

70,-

Ost 3 slags, knækbrød og kompot

 

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×