MENUEN

Juli 2019

(Skal bestilles af hele bordet.)

5 serveringer 350,- ( vinmenu 275,-)

AGURK- HELLEFLYNDER - TATAR - SPOLEBEN - SEMULJE

 

7 serveringer 450,- ( vinmenu 375,-)

CHEF'S CHOISE - KØKKENET BESTEMMER!

Á LA CARTE

SNACKS

Svinekroketter
trøffel og citronmayo

 per stk. 25,-

 Boghvede arancini
 Gedeost og spinat

25,-

Røget gås
 sylt og peberrod

45,-

 Lammetunge
 salvie og smør

38,-

FORRETTER

Helleflynder
majs - chili - tomater

85,-

  Agurk
  radisser – dild – fermenteret agurk

75,-

  Oksetatar
  raddichio – cæsar – basilikum

88,-

  Charcuterie
  sylt – tapenade

95,-

  HOVEDRETTER

  Havkat
  spinat - miso - vandmelon

155,-

  Onglet
  bønner – marv - spidskål

155,-

  Spoleben
  majs - bønner - bladbeder

155,-

  DESSERTER

  Cheesecake
  Hasselnød - fersken

75,-

Semulje mousse
Mint - solbær consomme

68,-

  Ost
  Knækbrød – sødt

95,-

  Chokolade trøffel
  mørk - og hvid chokolade

25,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×