fbpx

SNACKS “Èn af hver!” 175,- pr. per. alle snacks, bestilles af hele bordet.

Pakora løg, yoghurt dip og garam masala.

70,-

Friteret griseøre  sylt og miso mayonnaise.

65,-

Fermenteret agurk svinefedt, ristet brød og løgchips.

65,-

Friteret stribefisk chili, persille, citron og rouille

80,-

Lardo  lparmesanaîoli.

70,-

Á LA CARTE​ vi anbefaler 3 retter pr. person. 

Røgede kartofler løvstikke, purløgsmayo, og rygeost.

125,-

Risotto kantareller, krystal karl og hvidvin.

95,-

Torskeeviche majs, tomat og koriander.

95,-

Blåmuslinger dild, jalapeño og cider,

110,-

Kulmule spinat, gulerødder og timian.

115,-

Oksetatar à la Niloy løgspirer, rødløg og forårsløg.

95,-

Krondyr kantareller, ærtepure og mynte.

 

125,-

DESSERTER​

Eton mess marengs, jordbær og bergamottesorbet.

70,-

Ost 3 slags, knækbrød og kompot.

 

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×