Som noget helt nyt inviterer Ravnsborg Vinbar nørrebrogensere og andet godtfolk ind i varmen til en gastronomisk nytårsaften på Nørrebros hyggeligste vingade.
Aftenen byder på en seksretters mad og vinmenu indledt af Dronningens nytårstale og afsluttet med fyrværkeri på Ravnsborggade.
Prisen bliver 1100,- pr. gæst hvor følgende mad og vinparring bliver rammen om aftenen:
Billetter kan købe her
APPETIZER
Danske østers, dybstegt kammusling med citrongranité & champagneskum
-- Crémant de Bourgogne
TORSK
Rimmet torsk, vintertrøffel, dansk tang, sprød fennikel, ristet sennep & fermenteret tundressing
-- Riesling Kabinett Trocken, Weingut Petri
HUMMER
Hummertimbale, luftig persillerodsbisque, grønkålschips & kørvelolie
-- Bourgogne Blanc, Chateau de Demessey
DÅDYR
Helstegt dådyrfilet, bagte jordskokker og pigon æbler, æblechips og fermenterede roer
-- Valpolicella Doc Superior “Rocolo”
CHAMPAGNEMOUSSE
Champagnemousse, sprøde marengs, nøddekrokant & hvid chokolade
-- Kopke Tawny 10 års portvin
KRANSEKAGE
Den gode klassiske
-- Brut Nature, Jordán de Asso, NV
Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.
× |