Traditionen tro åbner vi dørene på Vesterbro Vinstue og inviterer til en nytårsaften med mad og vin som omdrejningspunkt.
Vi starter kl. 17.30 med bobler og Dronningens nytårstale, hvorefter vi spiser os igennem aftenen, med en seks retters mad og vinmenu.
Som toppen på kransekagen, træder vi ud i natten på Istedgade og ser fest fyrværkeriet med et glas bobler. Der bliver efterfølgende takket af og vi sender jer videre ud i stjernenatten og det gryende 2017.
Hele arrangementet koster 1100,- pr. gæst og detaljerne finder du i nedenstående. Billetter kan købes lige her.
APPETIZER
Danske østers i kold, klar kombu-boullion, fermenteret grønkål og ristet sesam
- Crémant de Bourgogne Blanc
HUMMER
Hummerfyldt ravioli med vagtelæggeblomme, kaviar fra Kalix og brunet smør
- Riesling Kabinett Trocken, Weingut Petri
TORSK
Rimmet torsk med danske og islandske tangarter, sprød fennikel, ristet sennep og citronette
- Bourgogne Chardonnay "Chateau de Messey"
KRONDYR
Filet af krondyrfilet vintertrøffel, jordskokker og tranebær
- Valpolicella Doc Superior “Rocolo”
CHAMPAGNESORBET
Mousserende champagnesorbet, pistacie-& safrankage med geleret multebær coulis
- Kopke Tawny 10 års portvin
KRANSEKAGE
Need we say more?
- Brut Nature, Jordán de Asso, NV
Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.
× |