RAVNSBORG MENU

Februar 2019

(Skal bestilles af hele bordet.)

4 serveringer 275,- (vinmenu 275,-)

Stenbidderrogn  med syrnet fløde, purløg og kartoffel blinis.

Knoldselleri consommé med shiitake dumpling, kørvel og smetana.

Svinekæber  med æblecider, gulerod og dild.

Gulerodskage  med firskost, hvidchokolade og verbena.

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

SNACKS

Hønsefødder
Med Sichuan peber, 5 spice og chili

per stk. 7,-

Kammusling
Med safran og blå kartoffel

per stk. 35,-

Sardiner
Med citron

45,-

Krabbekage
Med urtemayo

35,-

Lammetestikler
Med selleriremoulade

45,-

FORRETTER

Knoldselleri consommé
Shiitake dumpling, kørvel og semtana.

80,-

Stenbidderrogn
Syrnet fløde, purløg og kartoffel blinis.

88,-

Oksetatar
Confiteret æggeblomme, tang og citron

90,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

HOVEDRETTER

Havtaske
Rødbede, røget gris, parmesan.

150,-

Vagtle
Boghvede, tranebær og salvie.

150,-

Svinekæber
Cider, røget gulerod og dild.

145,-

DESSERTER

Gulerodskage
Friskost, hvid chokolade og verbena.

75,-

Gateau Marcel
Hvid chokolade soufflé og appelsin.

65,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 15,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

90,-

Januar 2019

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×