RAVNSBORG MENU

April 2019

 

4 serveringer 300,- (vinmenu 225,-)

Kammusling - med ærtebisque, ramsløg og sprød kylling.

Hvide asparges med grillede forårsløg, gedeost og mynte.

Oksehale  med kartofler, gulerod og ramsløg.

Chokolade  med tyttebær, lakrids og estragon.

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

SNACKS

Hønsefødder
Med Sichuan peber, 5 spice og chili

per stk. 7,-

Kammusling
Med safran og blå kartoffel

per stk. 35,-

Oksemarv
Med løvstikkegremolata og ristet brød

65,-

Krabbekage
Med urtemayo

35,-

Svinekroketter
Med trøffel og chinkiangmayo

per stk. 25,-

FORRETTER

Kammusling 
Ærtebisque, ramsløg og sprød kylling.

90,-

Hvide asparges
Grillede forårsløg, gedeost og mynte.

110,-

Oksetatar
Majroe, lardo og karse

95,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

HOVEDRETTER

Torsk
Røget persillerod, salsa verde og persille.

155,-

Lam
Bagte løg, grønne asparges og løvstikke.

155,-

Oksehale
Kartoffel, gulerod og ramsløg.

150,-

DESSERTER

Blomster og bær
Lavendel, rose og kamille.

70,-

Chokolade
Tyttebær, lakrids og estragon.

65,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 15,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

90,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×