RAVNSBORG MENU

august/september 2019

 

4 serveringer 300,- (vinmenu 250,-)

Krebs - agurk, dild & malt.

Majs grillet minimajs, hollandaise & popcorn.

Vildsvin - kartofler, æble, radicchio & løvstikke.

Druer - hvidvin, sandkage, marengs & estragon.

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

 

SNACKS

Østers
tomat, vodka & selleri

per stk. 28,-

Svinekroket
trøffel & citron

per stk. 35,-

Boghvede Arancini
Med gedeost & spinat

30,-

Dolma
vinblad, bakskuld & kartoffel

30,-

FORRETTER

Majs 
grillet minimajs, hollandaise & popcorn

85,-

Krebs
agurk, dild & malt

85,-

Oksetatar a'la Niloy
løg, hvidløg & porre

95,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

HOVEDRETTER

Torsk
røget fiskefond, tomat & tang

155,-

Vildsvin
kartofler, æble, radicchio & løvstikke

155,-

Risotto
kantareller, cavolo nero & Krystal Karl

145,-

DESSERTER

Druer
hvidvin, sandkage, marengs & estragon

70,-

Semolina Mousse
Med mynte & solbær consommé

60,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 25,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×