ÅRETS JULEFROKOST 

Den der med udkogte kartofler, 

konfetti i gulvtæppet og opvask i flere dage. 

Eller den med 4 juleinspirerede retter til 275,- pr. couvert. 

Vi kan både huse den lille intime tamtam,

samt det store arrangement med alle vennerne.

For reservation og mere info: info@ravnsborgvinbar.dk

 

Menu:

SORTFODSKINKE med rødbede, grønkål & valnød

RØGET ISING med knust kartoffel, bitter salat & Krystal Karl

GLASERET AND med rødkålsslaw, bagt løg & shoyu

”RIS A LA MANDE” med sticky rice, kokos & kirsebær

 

RAVNSBORG MENU

oktober 2019

 

4 serveringer 300,- 

Endive - miso, peberbacon & urter.

Okstetatar løg, hvidløg & porre.

Vildtragout - svampe, roer & mos.

Yoghurt Panna Cotta - havtorn, chokolade & lakrids.

(vinmenu 250,-)

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

 

SNACKS

Dansk Blæksprutte
grønne peberkorn & aioli

 45,-

Svinekroket
trøffel & citron

per stk. 35,-

Boghvede Arancini
Med gedeost & spinat

30,-

FORRETTER

Endive 
miso, peberbacon & urter

85,-

Krabbesalat
rødbede, glaskål & citron

90,-

Oksetatar a'la Niloy
løg, hvidløg & porre

95,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

HOVEDRETTER

Torsk
jordskok, røget fiskefond, tomat & tang

155,-

Vildtragout
svampe, roer & mos

155,-

Risotto
græskar, salvie & cavolo nero

145,-

DESSERTER

Druer
sandkage, marengs, rosésifon & estragon

70,-

Yoghurt Panna Cotta
havtorn, chokolade & lakrids

65,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 28,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×