RAVNSBORG MENU

(Skal bestilles af hele bordet.)

4 serveringer 300,- (vinmenu 225,-)

Rødbedeconsommé  med gul bede, gedeost og merian.

Helleflynder med Chinkiang, jordskok og kapers.

Krondyrragout  med svampe, tyttebær og mos.

Græskar  med cheesecake, pekan og citronmelisse.

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

SNACKS

Østers
Med persille, parmesan og bacon

per stk. 28,-

Andekroket
Med foie gras mousse

per stk. 25,-

Kammusling
Med bacon

38,-

Krabbekage
Med urtemayo

35,-

Kalvebrissel
Med sort hvidløg

45,-

FORRETTER

Rødbedeconsommé
Gul bede, gedeost og merian

70,-

Helleflynder
Chinkiang, jordskok og kapers

88,-

Oksetatar
Karl Johan, dijon og marv

90,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

Blæksprutte
Tang, dashimayo og citron

110,-

HOVEDRETTER

Søtunge
Blomkål, brunet smør og hasselnød

165,-

Risotto
Svampe, sortkål og parmesan

145,-

Krondyrragout 
Mos, tyttebær og svampe

155,-

DESSERTER

Mandelkage 
Æblekage, karamel og citrontimian

65,-

Græskar 
Cheesecake, pekan og citronmelisse

65,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 15,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

90,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×