RAVNSBORG MENU

Maj 2019

 

4 serveringer 300,- (vinmenu 225,-)

Ærtebisque - med kammusling, ramsløg & sprød kylling.

Oksetatar med pocheret æg, sennep & popcorn.

Sommerbuk  med kantareller, gulerod & bær.

Eton Mess  med jordbær & lemon curd.

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

 

SNACKS

Hønsefødder
Med Sichuan peber, 5 spice og chili

per stk. 7,-

Kammusling
Med safran og blå kartoffel

per stk. 40,-

Lammetunge
Med salvie & smør

45,-

Krabbekage
Med lime, koriander & urtemayo

40,-

Svinekroket
Med trøffel og citron

per stk. 25,-

FORRETTER

Ærtebisque 
Med kammusling, ramsløg og sprød kylling.

90,-

Hvide asparges
Grillede forårsløg, gedeost, græskarkerner & mynte.

95,-

Oksetatar
med pocheret æg, sennep & popcorn

95,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

HOVEDRETTER

Hornfisk
med hjertesalat, salsa verde & hvide asparges.

155,-

Lam
med spinat, grønne asparges & hvidløg

150,-

Sommerbuk
med kantarel, gulerod & bær

155,-

DESSERTER

Rabarber & roser
med crumble, lavendel & hvid chokolade

70,-

Eton Mess
marengs, jordbær & lemon curd.

70,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 25,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×