NYTÅRSAFTEN

Ravnsborg Vinbar inviterer igen i år til nytårstaffel på årets sidste aften.
Vi skåler i bobler og lytter til Majestæten fra 17.45

Menu

Velkomstbobler

APPETIZER
OYSTER "ROCKEFELLER"
Fine de Claire østers med skum af persille og spinat, sprød bacon & parmesanchips

SKALDYR
Hummer serveret i friskbagt croissant med dild og utemayo

TORSK
Skindstegt vesterhavstorsk med consommé af dansk tang, røget kartoffel og daikon

SKORZONÉRROD
Sortfodsskinke, estragonemulsion, grillet porre & porrestøv

TATAR
Tatar af oksemørbrad, friskrevet trøffel og frissé

KRONDYRFILET
Persillerodsgratin, bearnaise de bordelaise & persille

CHAMPAGNEMOUSSE
Pistaciemacarons, hindbærsorbet & hindbærstøv

GODT NYTÅR & TAK FOR I AFTEN
Kransekage "ud af huset"

For reservation og mere info: info@ravnsborgvinbar.dk

Á LA CARTE

Mandag – Lørdag 17.30-22

 

SNACKS

Dansk Blæksprutte
Madagascarpeber & lime

 75,-

Svinekroket
trøffel & citron

3 stk. 75,-

Boghvede Arancini
skiftes dagligt (vegetarisk)

3 stk. 70,-

FORRETTER

Sortfodsskinke
rødbede, grønkål & valnød


75,-

Røget Ising
knust kartoffel, bitter salat & Krystal Karl

90,-

Oksetatar
radicchio, peberrod & bottarga

95,-

Charcuterie
Med sylt og tapenade

95,-

HOVEDRETTER

Slethvar
kartoffel, fennikel & pancetta

165,-

Glaseret And
rødkålsslaw, bagt løg & shoyu

150,-

Risotto
græskar, salvie & cavolo nero

145,-

DESSERTER

"Ris à l'amande"
sticky rice, kokos & kirsebær

75,-

Pumpking Spiced Cheesecake
gulerod, pecan & krydderier

70,-

Chokolade trøfler 
Med krystalliseret hvid chokolade

per stk. 28,-

Ost 
3 slags oste, knækbrød og sødt

95,-

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×