fbpx
På Ravnsborg Vinbar er der fokus på vin og mad. De dygtige kokke tager udgangspunkt i en dansk tolkning af middelhavskøkkenet med fokus på at benytte lokale råvarer, og menuen skifter fra uge til uge.

Du kan bestille alt fra en enkelt osteanretning til en 3-retters menu, ofte med inspiration fra den vilde nordiske fauna. Menuen står beskrevet på tavlen i restauranten, som din tjener guider dig igennem, og udvalget spænder over salat, suppe, fisk, fjerkræ og kød, og så er der naturligvis også altid noget til den søde tand.

Med en beliggenhed på Ravnsborggade er Ravnsborg Vinbar et oplagt sted at hvile fødderne og nyde et glas vin efter en gåtur om søerne, eller at få noget at spise inden en tur i Nørrebro Teater eller Empire Bio.

Som navnet antyder, er Ravnsborg Vinbar glad for vin. Omkring halvdelen af vinen er egen-importeret, og hele udvalget tæller næsten 80 flasker, så der er noget for enhver smag. Føler du dig på udebane, hvad angår kendskab til vin, står vi klar med hjælp og et par gode historier.

Ravnsborg Vinbar er indrettet i en flyvende spansk kolonistil med et godt tvist af storby stupiditet. Udover pølser i loftet, mosaik på væggene og tavler med fiffig vin-info, byder vinbaren på god stemning med et fantastisk lys om aftenen og solskin på fortovsserveringen om dagen.
 

På Ravnsborg Vinbar elsker vi vin, mad og mennesker og har gjort det til vores levevej.
Stemningen er intim med kort til nabobordet og spansk artsy boheme mosaik på væggene.

Vores køkken tager udgangspunkt i den nordiske fauna, vores jægers jagtheld og danske råvarer. Derfor byder menuen ofte på vildt, men både fisk, snacks og overdådige desserter har også fundet vej på kortet.

Vores vintjenere elsker at snakke om vin og har sammen med Byens Bedste gæster, hentet to priser hjem som Byens Bedste vinbar i 2015 og 2016.

Med over 100 vine på kortet og 30 på glaslisten, har vi masser at tale om og smage på samme med jer. Vi bestræber os på at finde noget der passer lige præcis jeres smagsløg og man må altid smage før man køber.

Da vi importerer en del af vinene selv, kan man også købe dem med hjem til cirka ⅓ del af prisen på kortet. Det kan både være en flaske under armen eller et helt parti – måske til en bryllupsfest? Så tag endelig fat i os bag baren, hvis du vil undgå at løbe tør for en yndlingsvin.

Vinbaren har plads til cirka 40 siddende gæster og i weekender bliver både stole og bar fyldt op. Køkkenet serverer snacks fra kl 16 og det varme køkken lukker kl. 22. Herefter skruer vi op for musikken, fylder glassene endnu engang og aktiverer vores klassiske drinkskort – stirred not shaken. Festen fortsætter til kl 01 i weekenderne, og hen over sommeren har vi åbent fra kl 12.00 til frokost, så du kan få stillet dine tømmermænds cravings.

Vi har masser af erfaring i at rumme både store og små selskaber. Hvad end det er et middagsselskab eller en vinsmagning, har vi remedierne – så skriv endelig, hvis din næste fødselsdag eller firma tam tam skal afholdes ved os.

Vi glæder os til at se jer og fylde jeres hjerter og maver med mad og vin.

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, vinen og events.

×