AFTEN
VORES AFTENRETTER ER PORTIONERET SÅLEDES, AT VI ANBEFALER VORE GÆSTER 3 RETTER OG 1 DESSERT FOR AT OPNÅ ET REGULÆRT MÅLTID.
KUL MENU 5 – SERVERINGER – CHEF’S CHOICE 475,-/ VIN PARRING 450,-
KUL MENU 7 – SERVERINGER – CHEF’S CHOICE 650,-/VIN PARRING 575,-
ØSTER MED KRYDRET TOMATKAVIAR, AGURKESKUM OG RISTET SESAM
38,-
RÅMARINERET DANSK BLÆKSPRUTTE MED FENNIKEL, HØNSEÆG OG KINESISK EDDIKE
120,-
GRILLET JOMFRUHUMMER MED YUZUSYLTET ASPARGES OG DILDHOLLANDAISE
110,-
RØGET TORSK MED ÆRTER, DASHIFUMET OG RAMSLØG
135,-
BØF TARTARE MED LILLA SHISO, SORT PEBER OG YUCAROD
135,-
VAGTEL PÅ BRÆNDT SPIDSKÅL, SPINAT OG SOMMERTRØFFEL
135,-
MØRBRAD AF LAM MED GULEROD, LØVSTIKKE OG MORKELSAUCE
140,-
DELERETTER
RIB ON BONE MED SØDE KARTOFFELFRITTER, BOK-CHOY KIMCHEE, TRØFFELSAUCE OG GRILLET MARV
575,-
SLETVAR MED RØGET NYE KARTOFLER, MANDELHOLLANDAISE OG GRILLET HJERTESALAT
550,-
Ost & Dessert
INGEFÆRIS-SANDWICH MED TONKABØNNE OG RABARBERSORBET
95,-
3 SLAGS IS MED DEHYDRERET FRUGT OG KNAS
95,-
OSTE MED KNÆKBRØD, PORTVINSBRAISERET PÆRE & KANDISERET VALNØD
135,-