Omtale
“Kul champions its gritty roots, steering clear of the hipster doctrine to create its own standards of cool.“
Pia Marsh, Copenhagen Post 29/05/16
“If you were at school with Kul, it would be the kid who could do odd, quirky things, who danced unlike anyone else, liked music that everyone else thought weird, could dress just how he wanted and yet, irritatingly, looked a whole lot better than anyone else while doing it.”
Tim Hayward, Financial Times 28/08/15
KUL vandt i kategorien “Årets Bistro” ved danske madanmelderes afholdelse af Gericke Prisen 2014.
“KUL sætter nye standarder for spisestederne i Kødbyen… og der er blevet skruet op for blusset i forhold til, hvad vi har været vant til i den nynordiske bølge med sine sarte smagsnuancer.”
Jesper Uhrup Jensen, Gastro 10/03/14
“Ny restaurant bringer amerikansk vildskab til Kødbyen. KUL bytter det nordiske gråvejr ud med californisk sol”
***** Joakim Grundahl, Politiken 03/01/14
Læs resten her “KUL må være Kødbyens foreløbige gastronomiske højdepunkt. Et egensindigt, legesygt og dogmefrit køkken.”Lars Bjerregaard, Information 07/12/13
Læs resten her “Newyorker-hippe restaurant KUL sætter alvorlige griller i Kødbyen med enkle og elegante retter, der strutter af umami i tredje potens.”***** Svend Rasmussen, Berlingske Tidende 05/12/13
“Med restaurant KUL har Kødbyen i København fået et nyt sprudlende køkken medinternationalt vingefang i enkle, men smarte omgivelser med hjerterum.”**** Ole Troelsø, Børsen 22/11/13
“Top-kokke griller i Kødbyen hele året rundt”.Martin Finnedal, Politiken 28/10/13
“Michelin-kokke åbner ny restaurant i Kødbyen”Rasmus Kramer Schou, AOK 25/10/13