Vores privée kan reserveres til private arrangementer og selskaber, hvad enten det er frokosten eller aften.
Lokalet er diskret oplagt til mellem 14 og 22 gæster, og selskabet vil ud over at have sin egen tjener ligeledes have egen indgang/udgang.
For selskaber mellem 22-90 gæster benyttes a la carte afsnittet.
Ønsker du at reservere privée lokalet, kan vi tilbyde følgende 2 faste menuer og tilhørende vine og vand:
Køkkenet ændrer løbende vores a la carte og menuer, mestendels efter sæson men også humør, hvorfor vi tager forbehold for pludselige ændringer.
5 serveringer
395,-
GRILLET KULMULE fra Yakatori med unagisauce, avokado og rabarber
LETRØGET TORSK med dashi fumet, ærter, koriander & tomat
BØF TARTAR med lilla shiso, sort peber og yucarod
MØRBRAD AF LAM med gulerod, løvstikke og morkelsauce
TONKABØNNE CREMÉ med syltet hvide jordbær og yuzu is
Inklusiv vinmenu, velkomstbobler, vand med og uden brus, stempelkaffe eller the.
975,-
7 serveringer
575,-
VILDE REJER fra yakitori med krydret avocado & babykoriander
LETRØGET TORSK med dashi fumet, ærter, koriander & tomat
BØF TARTAR med lilla shiso, sort peber og yucarod
HJERTER PÅ KUL med lime & pastinak, beder bagt på aske & macadamiaglace
SPARERIBS på mørk bourbon med kewpie salat
OSTE med knækbrød, portvinsbraiseret pære & kandiseret valnød
PANNA COTTA med limeblade, rabarbersorbet og citronverbena
Inklusiv vinmenu, velkomstbobler, vand med og uden brus, stempelkaffe eller the.
1275,-
For reservation:
kontakt@restaurantkul.dk
Vi besvarer mailforespørgsler hurtigst muligt, ofte inden for 24 timer.