Winemakers Dinner på Vesterbro Vinstue

Det er ikke nogen hemmelighed, at Vesterbro Vinstue er ret vilde med vin. Katten er ude af sækken, og den lader vi bare løbe frit. I stedet bruger vi vores energi på at fange så mange af vores gæsters vinnysgerrighed som muligt. Det gør vi blandt andet ved at have noget for enhver smag og noget til enhver lejlighed. Der er vine, der skal sippes og gurgles og nøje studeres, og så er der vine, man kan hælde i svælget, som var det saft.
Meen vi synes nu, det er sjovt at studere dem lidt nøjere, og er der en bedre måde at gøre det på, end at få fakta leveret direkte fra kilden? Ikke rigtig i vores optik. Derfor inviterer vi fra tid til anden vinbønderne på besøg til en Winemakers Dinner, hvor de deler ud af deres viden, mens du prøvesmager og spiser lidt lækkert mad til.

I løbet af foråret har vi haft besøg af Günther Dopler fra vingården Weingut Dopler i Østrig, og så har vi haft besøg af Bouchard Père & Fils fra Frankrig. Den første er lidt af en Pinot Noir ekspert, mens sidstnævnte laver noget gudeskønt Bourgogne.

Tilmeld dig Vinstuernes Nyhedsmail, hvis du vil være på forkant med arrangementerne. Eller hold øje med vores kalender enten her eller på Facebook.