Winemakers Dinners – a menage a trois

Det er forår, solen har vist sit smukke ansigt, knopperne skyder på træerne og tørsten efter vin har meldt sin ankomst.

I dén anledning har vi inviteret nogle af vores vinbønder til Danmark for at give jer en unik vinoplevelse (Det er dem på billederne, ser de ikke dejlige ud?). Billetsalg bliver launchet her på siden og på facebook, så hold skarpt øje.

Den 25 maj får vi besøg af den legendariske Peter Work fra huset Ampelos i Californien. Peter har en unik historie, som inkluderer et aflyst møde i Twin Towers på en dato vi alle husker. Det har ført ham til vinens verden, hvor stjernestøv fra Hollywood er tilføjet i hans portefølje af gode historier. Hvis vi siger Kurt Russel og Goldie Hawn, er der ikke nævnt for meget. MEN det er ikke eventyrfortællinger, vi har hentet ham ind for. Nej, han laver nemlig fantastiske vine i Santa Barbara. Peter har taget klassiske druer fra Rhone med til de højtbeliggende marker og har blandt andet lavet sit eget blend “Syrache”, som også bliver hældt i glassene. Køkkenet laver ligeledes en menu, som følger aftenens flight med Viognier, Pinot Noirs, ovennævnte Syrache og en Late Harvest.

Den excentriske vinmand er hos os d. 25.5. (Rettet fra d.11.5.) – Og prisen bliver 590,- for vådt og tørt – køb din billet her

PeterWork_vinmark

Sidst men ikke mindst kommer Vincent Sipp fra Alsace huset Domaine Agapé d. 19.5.

Vincent er opflasket med alsace og har videreført sine forfædres arv indenfor vinproduktion. Han anvender både metoder fra den nye og den gamle vinverden og vinene har et slankt, mineralsk udtryk, som nogen måske har smagt på Vinstuerne engang? Vincent formidler med den bedste tykke franske accent, hvilket potentielt kan ende med en aften, hvor dine smagsløg bliver dine primære perception af vinene. Vi har bedt køkkenet om at finde de bedste sommer opskrifter frem og oplevelsen står i 480,- pr. snude.
Billetter kan købes lige her

Vincent_vintønde

Der er 40 pladser til hvert event som alle afholdes på Vesterbro Vinstue – så kig ikke for dybt i flasken når billetsalget starter i begyndelsen af april. Stay tuned…